Hvordan var artiklen?

1512700cookie-tjekDragon Ball FighterZ tilføjer Nappa og kaptajn Ginyu til listen
Nyheder
2017/10

Dragon Ball FighterZ tilføjer Nappa og kaptajn Ginyu til listen

Dragon Ball FighterZ af Bandai Namco og Arc System Works er blevet yderligere detaljeret i en ny V-Jump-scanning, der dækker inddragelsen af ​​Nappa og Captain Ginyu. Spillet er nu indstillet til at lancere i Japan den 1. februar på PC, PS4 og Xbox One, men det har i øjeblikket ingen vestlig udgivelsesdato.

fans af Dragon Ball FighterZ vil opdage, at Nappa og Kaptajn Ginyu vil være spilbare karakterer i det kommende 2018-kampspil. Takket være scanningerne på udgivelsesstedet ShonenGamez postet afslører nogle ret interessante ting.

Når han ser over til Nappa, kan han tilkalde Saibamen og bruge Meteor-specialangrebet "Kappa!" Karakteren vælger en masse rækkevidde og magt for at decimere sine fjender, men mangler i høj grad i Speed ​​and Energy-afdelingen.

Hvad angår kaptajn Ginyu, har han en evne til at kalde The Ginyu Force ind, hvilket er en meget interessant inklusion til Dragon Ball FighterZ. Kaptajn Ginyu kan bruge Meteor-specialangrebet "Body Change" til at skifte karakter og HP med sin modstander.

Både Nappa og kaptajn Ginyus statistik kan ses lige her:

Nappa

  • Kraft – 4
  • Hastighed - 1
  • Rækkevidde – 4
  • Teknik - 3
  • Energi – 2

Kaptajn Ginyu

  • Kraft – 4
  • Hastighed - 2
  • Rækkevidde – 3
  • Teknik - 4
  • Energi – 2

Scanningen oversat af udgivelsessitet ShonenGamez sætter også Story Mode på spidsen. Vi lærer, at der sker en begivenhed, hvor Super Warriors falder efter hinanden. Når Goku vågner, vil en forbindelse mellem spillerens ånd blive knyttet til ham.

Ud over ovenstående vil disse forbundne karakterer med spillerens ånd tilbyde forskellige scenarier at udforske som i Android-kapitlet, der ser spillerånden forbundet med Android 18. I Enemy Warriors-kapitlet er spillerens ånd knyttet til Frieza.

Desuden kan spillere uddybe bånd med karakterer, og hvis båndene er dybe nok, vil særlige begivenheder udspille sig. Til sidst byder Story Mode også på muligheder for at kæmpe og opbygge erfaringspoint, redde allierede, lære færdigheder og gøre meget mere, mens du rejser på et historiedrevet kort.

Du kan læse mere om Dragon Ball FighterZ ved at slå op dba.bn-ent.net.

Andre nyheder