Hvordan var artiklen?

1509630cookie-tjekBeskidt kinesisk restaurant aflyst; Devs Kowtow til SJWS med en undskyldning
Angry Assault
2017/10

Beskidt kinesisk restaurant aflyst; Devs Kowtow til SJWS med en undskyldning

Big-O-Tree Games havde måske oprindeligt sloganet om, at politisk korrekthed er kedeligt, mens de brugte det sidste år på at arbejde på den nu annullerede mobilapp, Beskidt kinesisk restaurant, men virksomhedens anti-autoritet, anti-pc-facade knækkede hurtigt under truslen om, at deres spil blev forbudt fra app-butikker af politikere.

Den canadiske spiludvikler fulgte for nylig krav fra politikere om at annullere spillet. Over på deres officiel hjemmeside de har fjernet alt reklamemateriale og alt indhold til spillet og erstattet deres hjemmesideindhold med en undskyldning, der lyder...

"Efter grundige overvejelser og efter at have taget os tid til at lytte til offentlighedens mening har vi besluttet, at det ikke er i nogens bedste interesse at frigive Dirty Chinese Restaurant. Vi vil gerne give en oprigtig og formel undskyldning til det kinesiske samfund og ønsker at forsikre dem om, at dette spil ikke blev skabt med en bevidst interesse i at påføre kinesisk kultur skade eller ondskab.

 

"Af respekt vil vi begynde at fjerne alle marketingmedier vedrørende DCR fra vores Facebook-, Instagram- og YouTube-konti. Disse konti vil også blive fjernet. Vi beder pressen om at respektere vores privatliv på nuværende tidspunkt, når vi påbegynder opgaven med at fjerne alt vores indhold."

Social Justice Warriors brugte både medier og sociale medier til at få den pointe frem, at de ikke ville gå stille ud i natten, og at de ikke ville tillade Beskidt kinesisk restaurant at frigive på iPhone eller Android smartenheder.

Politikere fra både Amerika og Canada protesterede online for at forhindre Big-O-Tree Games i at udgive Beskidt kinesisk restaurant, samt sendte bønner til Google Play og iTunes App Store-administratorerne i håb om at sikre, at spillet aldrig nåede frem til de mobile butiksfacader.

Det lykkedes for politikerne.

Big-O-Tree Games forsvarede oprindeligt deres titel som satire og lavede sjov med nogle gamle kinesiske stereotyper, som var udbredt i spillet. Spillerne påtog sig rollen som en rund kinesisk kok, der ville jagte mad i gyden ved at dræbe katte og hunde, fiske efter "eksotiske" smag i skraldespanden, ansætte illegale immigranter og kæmpe og dræbe en flok voldelige, protesterende bøller, der så ud til at repræsentere gruppen Black Lives Matter.

Social Justice Warriors klagede over, at spillet var racistisk over for asiater, og at videreførelsen af ​​kinesiske stereotyper kun skadede de kinesiske samfund både i Amerika og Canada.

Spillet modtog ikke meget af nogen form for støtte fra medierne, og så besluttede Big-O-Tree Games at trække titlen, før den overhovedet blev udgivet.

Den berømte komiske instruktør, Mel Brooks, havde for nylig nævnt i et interview, at satire og komedie bliver slået ihjel i denne æra på grund af al den åbenlyse politiske korrekthed, som rapporteret af Independent. Når satiriske spil bliver aflyst for at undgå at såre nogens følelser, kan du ikke undgå at indse, at Brooks har ret.

Andet vredt angreb