Hvordan var artiklen?

1511320cookie-tjekDICE reagerer på Star Wars Battlefront 2 Loot Box Fiasco
Medier
2017/10

DICE reagerer på Star Wars Battlefront 2 Loot Box Fiasco

Under citat-uncite "beta" af Star Wars Battlefront 2 af EA og DICE rejste mange spillere bekymring over den kontroversielle implementering af loot boxes, der krævede kraftig slibning for at gøre fremskridt gennem systemet. Nå, lige nu har DICE et svar på netop denne fiasko.

I den tid, hvor triple-A-titler kan lide at misbruge ordene "Alpha" og "Beta" for at vise, hvor "tidlig" en titel er - på trods af at det er en måned efter udgivelsen - må vi også forholde os til handlingen mikrotransaktioner og beskåret indhold via DLC'er, der ikke er mere end et pengeskab.

Desuden en vis Star Wars Battlefront 2 tilfældigvis lider af det førnævnte og har vakt en masse kontroverser i processen. Svaret fra DICE, der søger at flygte fra folk, der annullerer forudbestillinger eller springer helt ud af spillet, kom til et blogindlæg på ea.com at forklare følgende:

Vi ved, at du har mange spørgsmål om Crates og progression, så vi vil gerne afklare et par ting, f.eks det komplette system var ikke i betaversionen og vil fortsætte med at blive justeret over tid:

  • Der er mange ting, du kan tjene i spillet, inklusive våben, vedhæftede filer, kreditter, Star Cards, Emotes, Outfits og Victory Poses.
  • Som et balancemål arbejder vi på, at de mest kraftfulde genstande i spillet kun kan tjenes via præstationer i spillet.
  • Kasserne vil omfatte en blanding af Star Cards, Outfits, Emotes eller Victory Poses.
  • Spillere tjener kasser ved at gennemføre udfordringer og andre gameplay-milepæle, eller ved at købe dem med in-game-kreditter eller Crystals, vores premium-valuta.
  • Hvis du får et dublet Star Card i en kasse, vil du få håndværksdele, som du derefter kan bruge til at hjælpe med at opgradere det Star Card efter eget valg.
  • Og til sidst skal du optjene retten til at kunne opgradere Star Cards og låse op for de fleste våben. Du kan kun opgradere eller låse dem op, hvis du har nået en høj nok rang, som afgøres ved at spille spillet.

For at opsummere ovenstående sender DICE et $59.99-spil, der vil blive tunet over tid - selvom det er en efterfølger til 2015-udflugten - men det lykkedes dem at tilføje en funktion i spillet, der er en måned ud fra udgivelsen (selvom det stadig er i øjeblikket i "beta"), og de hævder, at det ikke er komplet? Giv mig en pause.

Vil du vide sandheden bag alt dette? Det var for at teste og se, hvordan spillere ville reagere på dette rod, og om de ville acceptere det eller ej. Tænk over det, hvorfor tilføje funktionen i "betaen", hvis du ikke kan sætte penge ned for indholdet i øjeblikket, da det havde til formål at fremskynde fremskridt?

Ydermere, som i de fleste EA- og DICE-spil, fortsætter din profil fra et beta-spil til det fulde spil, hvilket betyder, at hvis du har det bedste af det bedste udstyr, vil du altid have en fordel i den fulde version. Det betyder, at nytilkomne aldrig vil have den fordel, som heldige betamedlemmer har, hvilket vil tvinge dem til at betale for bedre ting. Og hvis dit udstyr ikke overføres, hvorfor så tilføje det i betaen, hvis bedre gear låst bag loot boxes allerede er blevet fastslået som uretfærdigt?

Jeg ved godt, at du sikkert er træt af loot boxes, ligesom jeg er, men det her skal der tages fat på. Men jeg bliver ved med at se folk sige "jamen, køb bare ikke loot boxes." Problemet med den tankegang er, at selvom du ikke spiller for multiplayeren og kun spiller for singleplayer-tilstanden, fremmer du uforvarende mikrotransaktioner i det spil, hvilket øger sandsynligheden for, at det dukker op i den næste titel.

Det er trist, at en indie-titel som Studio MDHRs Cuphead - som er et spil bygget fra bunden uden nogen tidligere titel før det - har været ude i næsten tre uger og har ikke en patch ude og fungerer fint, men en triple-A-titel bygget på den etablerede base af et spil, der kom ud tilbage i 2015 har brug for konstante opdateringer selv efter en beta, hvor er det en skam.

Andre medier