Hvordan var artiklen?

1509930cookie-tjekDetektivsag og klovnebot i: The Express Killer skal lanceres i begyndelsen af ​​2018
Medier
2017/10

Detektivsag og klovnebot i: The Express Killer skal lanceres i begyndelsen af ​​2018

Nerd Monkeys meddelte, at de er tilbage med endnu en post i Detektiv sag serie, denne gang med Detektiv-sag og blæst bot i: The Express Killer. Spillet kører med en native 256×192 opløsning og er designet til at replikere de gamle ZX Spectrum og Nintendo DS gameplay interne opløsninger.

Spillet centrerer sig om mystiske mord, der finder sted på eksprestoget fra Lissabon til Porto... hver eneste dag siden tirsdag.

Detektiv Case bliver hentet ind sammen med klovneboten for at opklare mordene ved at gå ombord på toget og afhøre alle og alt, samt undersøge hver af bilerne for spor og enhver mistænkelig adfærd fra passagererne. Du kan ikke få et glimt af, hvordan spillet er med annonceringstraileren nedenfor.

Du skal give dem rekvisitter til at lave noget nyt. Mens spillets trailer giver dig absolut ingen information eller visuel feedback om, hvad du kan forvente af spillet, giver den seerne en lille grin.

Som nævnt øverst i artiklen, lytter peg-og-klik-eventyrtitlen tilbage til de gamle ZX-dage, hvor spillene var designet til at stikke ud med en følelse af visuelt sprøjt, panache og originalitet.

Du må indrømme, at der ikke er noget på markedet, der ligner Detektivsag og klovnebot, hvilket bestemt er en god ting i nutidens æra, hvor der er utallige 8-bit indie-kloner, der alle forsøger at efterligne "retro" smagen.

Anyway, Detektivsag og klovnebot i: The Express Killer vil indeholde typiske peg-og-klik stil puslespil, forsøg, tre yderligere sager og typiske udforskning stil hijinks.

Udviklerne har allerede lagt Steam butik side online, så du kan tjekke det ud lige nu. De har planer om at inkludere præstationer og samlekort. Du kan se efter, at spillet lanceres i begyndelsen af ​​2018 for kun $9.99.

Andre medier