Hvordan var artiklen?

1508010cookie-tjekDarkest Dungeon Set til at lancere på Nintendo Switch
Nyheder
2017/10

Darkest Dungeon Set til at lancere på Nintendo Switch

Red Hook Studios annoncerede for nylig gennem et frækt lille tweet, at Darkest Dungeon, er den eldritch-inspirerede, tur-baserede rogue-lignende klar til at dukke op på Nintendo Switch. Hvornår? ved ikke. Men vi kommer til kort at se spillet i aktion takket være tweetet.

Videoen på et halvt minut starter med at vise spillet i aktion med nogle kampe på skærmen. Off-screen-optagelserne begynder dog langsomt at zoome ud, og så får vi det at se Darkest Dungeon bliver spillet på Nintendo Switch.

Mange spillere var ret begejstrede for ideen om, at spillet skulle komme til Switch, og det kommer helt sikkert som en overraskelse, fordi konsollen i øjeblikket ikke har nogen større, horror-tema rogue-likes, der er sat i et gotisk univers.

Tråden er fyldt med en masse spænding og et væld af spillere, der giver feedback om, hvordan de ikke kan vente med at spille det.

Spillet har 16 forskellige klasser at vælge imellem og giver spillerne en permadeath-oplevelse i et slyngelagtigt miljø, hvor et forkert træk kan betyde øjeblikkelig undergang for alle dine karakterer, eller måske nogle af dine mest foretrukne karakterer.

De proceduremæssige fangehuller og ekstremt vanskelige endte med at blive en grund til bekymring hos nogle spillere, der tog et problem med den måde, spillet skaleres på. Jeg er usikker på, om udviklerne tog det til sig og ændrede RNG'en til at være lidt mindre kompromisløs, men de fleste af brugeranmeldelserne indtil videre har været ret positive.

Jeg formoder, at problemet med sværhedsgraden og den "uretfærdige" faktor er afhjulpet med den nye Radiant Mode, som giver spillere mulighed for at fuldføre Darkest Dungeon på halvdelen af ​​den tid, det normalt tager dem at fuldføre spillet.

Vi bliver nødt til at læne os tilbage og vente på flere detaljer, før vi finder ud af, hvor meget det vil koste, og hvornår de planlægger at gøre det tilgængeligt på Nintendo Switch. Darkest Dungeon Er i øjeblikket tilgængelig lige nu på Steam butik for $ 24.99.

Andre nyheder