Hvordan var artiklen?

1509870cookie-tjekMørk hengivenhed, Eldritch-jagt slyngelagtigt nærmer sig Kickstarter-mål
Medier
2017/10

Mørk hengivenhed, Eldritch-jagt slyngelagtigt nærmer sig Kickstarter-mål

Hibernian Workshops morose rogue-lignende RPG, Mørk Devotion, nærmer sig slutningen af ​​sin Kickstarter-kørsel. Spillet har kun lidt over en uge tilbage fra skrivningen af ​​denne artikel, men de er omkring 15 % væk fra at nå deres mål. De har i øjeblikket $20,000 lovet for et $23,465 mål.

Spillet handler om at jage rædslerne i et glemt tempel, hvor Eldritch vederstyggeligheder, besatte krigere, kødslagtere og magiske spåmænd strejfer rundt i de forfærdelige haller. Det er op til dig at udforske templet, besejre det onde indeni og vende tilbage ubesmittet.

Mørk Devotion ligner en rigtig solid indgang i den sidescrollende, hack-and-slash, rogue-lignende undergenre. Spillet blander den slags lys og stemning fra Mørke sjæle med håndmalet pixelgrafik. Kampen ligner meget Salt og Sanctuary, hvor vægt og tyngde er tydelig i hvert sving og slag. Du kan se, hvordan gameplayet ser ud med pitch-videoen nedenfor fra Hibernian Workshop.

Spillet har et kortsystem i Metroidvania-stil, med flere steder og områder at udforske og masser af bosser at jage.

Du spiller en paladin, der forsøger at afsløre de dødes hemmeligheder og mysterierne bag det forbudte tempel.

Spillet er sat op, hvor du kun kan komme videre, så hvis du forlader et område, vil det resultere i, at døren låser sig bag dig. Dette opfordrer dig til både at tænke klogt over, hvordan du udvikler dig, og give anledning til flere gennemspilninger, da mange spillere sandsynligvis ville være tilbøjelige til at tjekke de alternative veje.

Du bliver nødt til at samle tro fra at besejre fjender for at låse op for nye områder og hemmeligheder, samt forblive sund og helbredt.

Hvis du ikke er overbevist af beskrivelsen eller videodemonstrationen ovenfor, kan du få noget praktisk tid med Mørk Devotion ved at downloade demoen fra over på Steam side.

Hvis du synes, at spillet er værd at komme over målstregen, kan du lære mere ved at tjekke Kickstarter kampagne.

Andre medier