Hvordan var artiklen?

1512880cookie-tjekCyberpunk 2077 Combat jobopslag fremhæver "mindeværdig" kamp
Medier
2017/10

Cyberpunk 2077 Combat jobopslag fremhæver "mindeværdig" kamp

En ny stillingsopslag, der udforsker nogle aspekter af kamp i CD Projekt Reds kommende Sci-Fi RPG-titel, cyberpunk 2077 er blevet lagt op for nylig. Jobopslaget kalder på "mindeværdig kamp", som efterfølges af en usædvanlig og interessant linje med "Lad os ikke vente - ansøg i dag!"

Kamp i et spil er noget, der er integreret og vigtigt, fordi klodset mekanik, uanset om det er våben eller nærkamp, ​​er ikke sjovt. Jo glattere kampen er, desto bedre bliver den samlede oplevelse, mens du spiller en hvilken som helst genre.

Ovenstående gælder også for RPG'er. Forestil dig at tilkalde noget, kaste hvad som helst eller kaste sig frem for kun at finde dårlige hitregistreringer, skæve animationer og andre prøvelser, der forstyrrer fordybelsen og spillets flow? Intet af det er sjovt, og med det sagt ser det ud til, at CD Projekt Red søger talent ASAP cyberpunk 2077's kampsystem:

Det er rigtigt, Warszawa-holdet leder efter en kampdesigner engang snart og postede endda noget usædvanligt, der lyder "Få os ikke til at vente - ansøg i dag!" Dette efterfølges af en beskrivelse, der lyder:

"Vi leder efter en talentfuld Combat Designer, som vil slutte sig til vores Warszawa-team i at skabe og afbalancere alle kampmøder inden for Cyberpunk 2077. Denne person vil tage ejerskab af at levere mindeværdige kampmøder, der begejstrer og begejstrer vores spillere."

Hvis alt dette virker interessant, forklarer en punktliste over ansvarsområder yderligere, hvad der er cyberpunk 2077 kampdesigner vil gøre i en nøddeskal:

  • Arbejd med Quest-designere, Open World-designere, niveaudesignere og miljøkunstnere for at designe mindeværdige kampmøder baseret på foruddefinerede fortællings-, miljø- og gameplay-temaer.
  • Tag møde "skaller" leveret af andre teams og ved hjælp af vores proprietære visuelle scriptsprog; manuskriptbekæmpelse af AI og flow, mindeværdige øjeblikke/dødsbolde og ledsagende AI.
  • Ved at arbejde med niveaudesignere og miljøkunstnere skal du sikre, at niveaugeometrien opfylder behovene i kampmødet.
  • Arbejd med AI-designere og AI-programmører for at sikre, at du har den nødvendige kontrol over AI til at skrive både stealth- og handlingsbaserede møder.
  • Dediker dig selv til at forstå alle spillerverber, og tillad dig selv at skabe divergerende oplevelser, der passer til alle tilgængelige spillestile.
  • Hjælp med at definere combat scripting-standarder og sikre konsekvens i implementeringen på tværs af projektet.
  • I samarbejde med Gameplay-designere kan du proaktivt foreslå forbedringer af kernekampsystemer og -principper.

Som vi kan se, ser det ud til, at et element af stealth vil være i spillet sammen med ledsagende AI'er, ligesom Witcher. Jobannoncen kaster også lys over forskellige oplevelser, der henvender sig til alle tilgængelige spillestile, hvilket tyder på, at spillet vil være åbent nok til ægte rollespil eller påtage sig en rolle, der er anderledes end dit sidste gennemspil.

Endelig ser vi en stor del af at sikre, at kampen er flydende og konsekvent, men det sande spørgsmål er, hvordan vil det udspille sig ved lanceringen? Du kan få en lille idé ved at slå op cdprojektred.com/jobs for yderligere oplysninger.

Andre medier