Hvordan var artiklen?

1511730cookie-tjekKontrovers bryder ud over Nexus Mods-bruger, der skaber Ruin's Edge fra Creation Club
Funktionalitet
2017/10

Kontrovers bryder ud over Nexus Mods-bruger, der skaber Ruin's Edge fra Creation Club

I et forsøg på at samle Creation Club-indhold, en modder fra Nexus Mods, der går i hånden af HeirOfTheSeptems har genskabt en populær betalt-mod som en måde at give den ud til modding-universet... gratis. Nogle føler dog, som om HeirOfTheSeptems nedgør arbejdet fra den originale modder, der lavede indholdet til Creation Club.

Den originale mod er en betalt mod på Creation Club kaldet Ruin's Edge Bow. Det kommer med sin egen søgen og er et skællende, lilla våben med et Eldritch-lignende øje i sig. Hvis Soul Edge var en bue, ville det være Ruinens Kant. Du kan se, hvordan det ser ud på billedet nedenfor.

kYzMdT2

Der er en video, der kort dækker buen og dens funktionalitet, som blev lagt op af YouTuber LunarGaming, hvis du ville se, hvordan det ser ud i aktion.

Nå, HeirOfTheSeptem besluttede at lave sin egen version af buen og indsætte den på Nexus Mods side.

kl51IzE

Kontroversen brød ud, da brugerne så buen og følte, at det var en dårlig efterligning af den fra Creation Club, og så læste de FAQ'en, hvor HeirOfTheSeptum hånede hele den betalte mod-fiasko omkring Creation Club.

4G6dbLA

Et skænderi brød ud over kommentarsektionen, hvor nogle mennesker roste ham for at kopiere Creation Club-mod'et og gøre det gratis på Nexus Mods, andre hånede ham for, hvad de følte var at tage en andens arbejde og give det væk gratis og gøre det. i en lavere kvalitet.

En af Nexus Mods-brugerne, som går under hånden af ​​Tskales, forklarede i en e-mail, at han ikke bryder sig om betalte mods, men han har heller ikke noget imod, at modders bliver betalt gennem tjenester som Creation Club, skriver ...

"Mit problem i dag er den reaktionære modding, der for nylig er dukket op på Nexus-mods-webstedet. Du behøver kun at se på Ruin's Edge bow mod på Creation Club, så er det en kopiversion på Nexus for at se et rigtigt lort stykke arbejde fra en virkelig forfærdelig idiot. Forsøget på at rive den originale version af Ruin's Edge af er næsten kriminelt og burde være forbudt af Nexus-mods, men er det ikke i øjeblikket." [sic]

Især en bruger, Mudran, forklarede, at Bethesdas brug af Creation Club ikke har gjort andet end at drive en kile mellem samfundet, og at dette sandsynligvis kun vil gøre tingene værre for The Elder Scrolls modding i fremtiden, på trods af et stort potentiale til at være der for Creation Club, skrive...

“Jeg ønskede oprindeligt, at Bethesda skulle samarbejde med modders, men jeg kunne ikke forestille mig, at det ikke ville være modders, der ville påvirke Bethesda på en god måde, men det vil være Bethesda, der påvirker samfundet på en dårlig måde. Ikke nok med det, men det føles mere som gidsler - for dem at sige, at det ikke er mikrotransaktioner, at lyve om det... Alligevel kan det vise sig at være ret godt, hvis der ville være DLC'er lavet af store grupper, hvor jeg kan forestille mig [ det] er sværere at samle flere […] mennesker til at arbejde på et eller andet projekt uden betaling.”

HeirOfTheSeptems har dog stået over for nogle mennesker, der siger, at hans mod kan blive ramt af et ophavsretskrav, men han siger, at intet i Creation Club er ophavsretligt beskyttet, og at han burde have det godt. Nogle spurgte også, om han ville lave ændringer til moddet for at undgå et ophavsretskrav, men han føler, at han vil være okay, og at Ruin's Edge-modden ikke er en kopi af den fra Creation Club, men i stedet er sin egen ting. , skrivning…

"Jeg vil ikke sige "ændringer", da det antyder, at det er en form for redigering eller kopi af CC-mod'et med et lignende navn, hvilket det ikke er. Dette blev fuldstændig lavet fra bunden af ​​mig, de eneste ligheder er dem, der er defineret af den originale bue i glemsel."

Selvom begge buer har et øje på håndtaget og en mission, der kræver fuldførelse for at erhverve dem, ser de tydeligt forskellige ud, og quests er ikke identiske for at erhverve buen.

Alligevel vil vi se, hvor godt Bethesda håndterer modders, der laver lignende mods fra Creation Club, som derefter gives væk gratis på Nexus Mods.

Andre funktioner