Hvordan var artiklen?

1507950cookie-tjekCommodore 64 Mini-konsol kommer i 2018 til $69.99
Industri Nyheder
2017/10

Commodore 64 Mini-konsol kommer i 2018 til $69.99

Retro Games og Koch Media er gået sammen for at annoncere genoplivningen af ​​Commodore 64 i form af C64 Mini, en mini-skaleret mini-konsol designet til at give gamere en smag af noget retro-spil fra begyndelsen af ​​1980'erne.

Commodore 64 Mini blev for nylig annonceret på den officiel hjemmeside, hvor de detaljerede, at systemet kommer med 64 forskellige spil fra C64's bibliotek, pakket på en konsol, der er 50 % mindre end originalen, indeholdende to USB-udgangsporte, en HDMI-port til at slutte til dit TV og et joystick designet til at efterligne gamle originale opretstående joysticks.

Konsollen vil bære et prisskilt på $69.99, hvilket blæser SNES Classic Editions prisskilt på $80 op af vandet med et rabatjob.

En af de ting, de taler om på siden Om, er, at dette ikke kun vil køre gamle emulerede spil, men bestyrelsen vil også understøtte hjemmebrygget indhold fra nye skoler. Så udover spil som Speedball 2: Brutal Deluxe, Paradroid og Bitmap Brothers kommer forudinstalleret på systemet, vil du også være i stand til at åbne det op og tilføje dine egne titler til biblioteket (hvis hukommelsen tillader det).

C64 mini tastatur

Alle 64 licenserede spil inkluderet i pakken er detaljeret over på C64 spil side, med en liste over hver af de titler, du kan forvente at dukke op, når konsollen lanceres næste år.

Tilsyneladende så en flok virksomheder alle de mega-millioner, som Nintendo har lavet fra NES og SNES Classic Editions, og nu vil de også komme ind på retro-bibliotekerne.

Det, de alle synes at glemme, er, at Nintendo faktisk lavede gode spil, og deres systemer er faktisk elskede for deres kvalitetsoutput. I disse dage handler mange virksomheder om at indkassere og behandle kunder som valutakøer, som det er tydeligt med de dårligt fremstillede Sega Genesis mini-konsoller.

Selvom vi ved, at på grund af Nintendos historie med titler af høj kvalitet og en afstamning af at have værdifulde produkter at sælge har gjort markedet levedygtigt for deres retro-konsoller til at flytte millioner af enheder, hvad vi ikke ved er, om der er et stabilt nok marked for andre retro-konsoller at spise ind i spilmarkedskagen. Jeg formoder, at vi finder ud af, hvornår Ataris IndieGoGo-kampagne går i gang, og hvornår C64 Mini endelig lanceres.

Andre nyheder i branchen