Hvordan var artiklen?

1508170cookie-tjekTjek over 30 minutters hån-demospil
Medier
2017/10

Tjek over 30 minutters hån-demospil

Foragte er en kommende horror-adventure-titel lavet af indieudvikleren Ebb Software. Hvis du tilfældigvis er typen, der ikke støttede spillet, mens udviklerne søgte midler undervejs Scorn's Kickstarter eller du ikke havde nogen penge at bidrage med, men du gerne vil vide, hvordan spillet fungerer, er to videoer, der viser det faktiske gameplay, til din seerfornøjelse.

Den første Foragte gameplay-video af Ebb Software afslørede, hvordan spillets atmosfære og gameplay-mekanik sandsynligvis vil være ved lanceringen - selvom det vil blive poleret og ryddet op langt mere i 2018. Denne handling blev offentliggjort den 5. september 2017 for at promovere dens kørsel på Kickstarter.

Lige nu vil mange gerne vide hvordan Foragte udspiller sig, men har ikke midlerne til at støtte det for at spille den tidlige build kendt som demoen. Hvis du tilfældigvis er i samme båd og vil vide hvad Foragte har at tilbyde uden at kassere penge for at se rå gameplay-optagelser, er der to videoer, som du kan se over.

Den første videovisning Foragte gameplayet har kommentarer og dækker, hvad du kan forvente, mens du spiller demoen. Tak til YouTuber MathasGames, kan du se gameplay-optagelser nedenfor.

Den anden gameplay-video har ingen kommentarer og dykker ned i det samme legeområde, undtagen med lidt anderledes handlinger end i ovenstående video. Den anden gameplay-video kommer forbi MKIceAndFire.

Jeg kan virkelig godt lide, hvordan våbnene klarer sig Foragte, de har en god vægt og skader, hvilket betyder, at du hurtigt kan afslutte enhver situation, der ikke er i din favør. Det er værd at bemærke, at der ikke vil være meget ammunition i lommen, så selvom der er våben i Foragte har betydelig bremsekraft, er ammunition noget, der vil være en mangelvare.

Hvis atmosfæren, scenedesign, våben og mystiske verden af Foragte virker interessant for dig, mere information kan findes på kickstarter.com or scorn-game.com.

Andre medier