Hvordan var artiklen?

1512160cookie-tjekCD Projekt Red reagerer på rygter om Cyberpunk 2077
Industri Nyheder
2017/10

CD Projekt Red reagerer på rygter om Cyberpunk 2077

For ikke så længe siden var der en rapport om CD Projekt Red nøgleudviklere, der forlod udvikling den cyberpunk 2077 af ikke oplyste årsager. Men der var andre rapporter, der hævdede, at arbejdsforholdene og "moralen" ikke er gode der, og det er derfor både store og små cyberpunk 2077 udviklere forlader CD Projekt Red.

Under alle omstændigheder kender vi som både spillere og fans måske aldrig den rigtige sandhed udefra, når vi ser ind med hensyn til, hvad der foregår i CD Projekt Reds studier, men hvad jeg kan sige er, at bare fordi nøgleudviklere afviger fra et projekt, er det ikke nødvendigvis betyde, at udviklingen går surt.

På mange jobområder er der kontrakter og tidsbegrænset arbejde, der kan variere fra 6 måneder hele vejen til flere år - som kan genunderskrives afhængigt af jobtype eller felt.

I andre tilfælde kan afgange betyde en god ting ved, at den eller de personer, der forlod virksomheden, opnåede, hvad det var, som de havde fået til opgave at arbejde eller skulle lave mad, og de var klar til at gå videre til et andet projekt.

Nu med det hele i tankerne, iflg glassdoor.com vi ser, at CD Projekt Red har en vurdering på 3.1 ud af 5, en anbefaling til venner på 57% ud af 100% og CEO-godkendelse (for Adam Badowski), der afspejler tal på 58% ud af 100%. Denne rapport fra nævnte websted og andre publikationssider, der siger, at spillet og virksomheden kunne folde sig under, har fået medstifter Marcin Iwiński og studieleder Adam Badowski til at skrive følgende brev via Twitter:

For at opsummere ovenstående, hvis du af en eller anden grund ikke kan læse det, fortsætter brevet dybest set, at bare fordi et par udviklere forlader, og der er dårlige anmeldelser her og der, betyder det ikke, at noget er i fare. Brevet berører også, at det tager tid at gøre noget ambitiøst og kræver endda, at du opdaterer motorer og genovervejer, hvordan du vil gribe processen med at udvikle et spil, hvilket i dette tilfælde ville være cyberpunk 2077.

Brevet slutter med "Cyberpunk 2077 skrider frem som planlagt,” — og hvis Studio MDHRs Cuphead er nogen indikation af at forblive tavs og blive forsinket, så det kunne blive poleret til det bedre, kan vi se tilbage og se en masse mennesker, der siger, at det ville være blevet aflyst nu, og at det aldrig ville kom ud. Som det ser ud nu, er Cuphead et af de mest vel modtagede spil i september, idet det fik platin i mindre end to uger og har en masse videoer på YouTube, der når langt over millioner af visninger. Så måske er det samme regi i vente for CD Projekt Red hvornår cyberpunk 2077 endelig frigives.

Andre nyheder i branchen