Hvordan var artiklen?

1510490cookie-tjekCall Of Duty: WW2, Nintendo Games er mest ventet denne ferie, rapporterer Nielsen
Industri Nyheder
2017/10

Call Of Duty: WW2, Nintendo Games er mest ventet denne ferie, rapporterer Nielsen

Nielsen Medias seneste rapport dækker de mest længe ventede spil til feriesæsonen 2017. Dette spænder over de store spilplatforme, som omfatter Nintendo 3DS, Nintendo Switch, Xbox One, PC og PlayStation 4.

Rapporten kan ses på Nielsens officielle hjemmeside. Undersøgelsen blev taget fra hele USA og involverede 6,000 spillere, hvor de blev spurgt, hvor meget de var spændte på en liste over specifikke topspil, der skulle udkomme til efteråret.

Det blev afsløret, at de to mest ventede kampe i sæsonen er Call of Duty: WW2 og Pokemon Ultra Moon med 99 % forventning fra spilpublikummet. Disse to spil efterfølges af Pokemon Ultra Sun med 97 % forventning, med begge Super Mario Odyssey og Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions med 96 % forventning.

Det er interessant, at Nintendo dominerede fire ud af de fem mest ventede spil i denne feriesæson, hvor den eneste multiplatform-titel er Call of Duty: WW2.

Derfra overgår listen til spil på lavere niveau som f.eks Assassin's Creed: Origins, som overraskende ser hele 95 % af spillerne være begejstrede for Ubisoft-udflugten, på trods af al den racemæssige kontrovers omkring spillet, og den nylige meddelelse om, at det vil have non-premium loot-bokse tilgængelige gennem hele gameplay-oplevelsen, som rapporteret af Neowin.

Du kan se hele infografikken nedenfor.

171096-ferie-2017-den-mest-ventede-US-video-cames-d03

Efter Assassin's Creed: Origins, alt andet på listen er 90 % eller lavere i kategorierne multiplatform og hjemmekonsoller, inklusive Star Wars: Battlefront II, WWE 2K18, Forza Motorsport 7 og Gran Turismo Sport. Eksklusiv pc Age of Empires: Endelig udgave er overraskende højt oppe på listen med 92 %.

Det sjove er, at de eneste eksklusive, der udkommer denne feriesæson til PS4 og Xbox One, er racerspil, som begge er bundet i kontroverser af den ene eller anden grund. Det er også interessant, at en pc-titel kom lige så højt på listen, som den gjorde, men ikke helt så højt som Nintendos eksklusive.

Det ser ud til, at Nintendo kunne være klar til at tage feriesæsonen med det stærke udvalg af Nintendo 3DS-titler og en masse hype omkring Nintendo Switch.

Nogle af jer bemærker måske, at der mangler en del spil på listen. Nielsen giver hæderlige omtaler til spil, der ikke helt klarede sig så godt som de førnævnte titler, herunder de meget kontroversielle Wolfenstein II: Det Nye Colossus, den lige så kontroversielle Middle-Earth: Shadow of Warog Den onde inden for 2. Der er også mørke heste som f.eks South Park: The Fractured Men Whole og det afslappede spil Just Dance 2018. Det er usandsynligt, at disse ikke-rangerede spil vil flytte store tal, men de vil ikke desto mindre være formidable.

Så hvad tror du... fik spillere forventningsfaktorerne rigtigt?

Andre nyheder i branchen