Hvordan var artiklen?

1507740cookie-tjekBlade Runner 2049: Black Out 2022 Anime Short burde have været en fuldlængde film
Underholdning
2017/10

Blade Runner 2049: Black Out 2022 Anime Short burde have været en fuldlængde film

Forud for udgivelsen af ​​Denis Villeneuve's Blade Runner 2049, som udkommer til oktober, er der blevet rullet ud en række kortfilm for at hjælpe med at tilføje kontekst og smag til baghistorien til den kommende film.

Den nyeste short fra Cowboy Bebop instruktør, Shinichiro Watanabe, følger to useriøse Nexus-replikanter på en mission for at redde deres egne. En af de useriøse replikanter, Izzy, fortæller, hvordan han opdagede, at enhederne på slagmarken, der kæmpede mod hinanden på en fremmed planet, faktisk begge var Nexus-enheder, og at de bare var bønder i et krigsspil, der kæmpede mod hinandens virksomheder. Krigen desillusionerede Izzy og gjorde ham til et oprørsk individ.

Tilbage på jorden blev replikanterne jaget og dræbt takket være en elektronisk database kendt som et replikantregister.

Izzy ender med at blive ledsaget af Trixie, en loli-agtig replikant, som han redder fra en gruppe replikantjægere. Duoen ender med at kommandere en lastbil og narre en Otaku med en fetich for robotkyllinger til at detonere en EMP over byen.

Otaku og Trixie kommer ikke ud af situationen, hvor Trixie dør, mens de kæmper mod vagterne uden for de magnetiske arkiver, og militæret arresterer Otaku.

Izzy ender med at overleve efter at have brugt en brændstofbil til at sprænge arkiverne, der indeholder alle Nexus-replikanters optegnelser. Målet var at gøre det til et sted, hvor mennesker ikke længere kunne jage og dræbe replikanter ved hjælp af de elektroniske dataregistre, der holdt styr på relikanterne.

Izzy går ud af eksplosionen efter at have fjernet hans øje. Han slår et plaster på og bliver "Punished Izzy".

Blade Runner 2049 - Trixie

Dette var den anden kortfilm efter en fem minutters udflugt fra instruktøren Luke Scott med Dave Bautista i hovedrollen.

Hvis du gik glip af det før, kan du tjekke det ud nedenfor.

Et par ting, der er værd at bemærke, er, at det visuelle tapet af atmosfære og karakterisering af Blade Runner blev fanget perfekt både af Scott og Watanabe. Selvom jeg føler, at Scotts fortolkning er en smule mere efterligning af Ridley Scotts original frem for en opgradering af originalen.

Personligt ville jeg have elsket at have set mere af Watanabes take på franchisen, fordi det føltes virkelig distinkt og frisk, lidt som en ny version Ghost in the Shell.

Det er en skam, at Watanabe er Black Out 2022 er bare en kort og ikke en fuld længde film, men måske et stykke tid nede, hvis det går godt med Blade Runner 2049 vi får måske en film i ordentlig længde baseret på Watanabes historie.

Anden underholdning