Hvordan var artiklen?

1512310cookie-tjekBanner Saga 3 Trailer Spotlights kunstværk forud for udgivelsen i 2018
Medier
2017/10

Banner Saga 3 Trailer Spotlights kunstværk forud for udgivelsen i 2018

Stoic Studios og Versus Evil løslod en ny trailer til Banner Saga 3, som er det tredje og sidste kapitel i trilogien af ​​Kickstarted-spil fra indiestudiet Stoic Studios. Spilserien har modtaget masser af roste feedback fra professionelle kritikere (ikke at det betyder meget i disse dage) sammen med tonsvis af positiv feedback fra faktiske spillere (hvilket er det eneste, der betyder noget i disse dage).

Som følge af den succesrige Kickstarter-kampagne fra tilbage i februar i år, hvor udviklerne rejste flere hundrede tusinde til spillet, har Stoic besluttet at opdatere spilfællesskabet med noget helt nyt kunstværk til Banner Saga 3, som præsenteres gennem en kort, men gribende trailer på 33 sekunder, der sætter gamere op til den sidste, hjerteskærende rejse for de udstødte, der forsøger at pilgrimme mod frelse under det brydende lys fra en døende sol.

Du kan tjekke den hurtige teaser-trailer nedenfor for at få en idé om, hvad du kan forvente af kunstværket i det tredje spil.

Traileren afslører ikke meget mere end det Banner Saga 3 skal udgives i 2018 til pc, mobile enheder, PS4 og Xbox One. Mærkeligt nok er der ingen notering for Nintendo Switch, selvom det er den hotteste konsol på markedet lige nu.

I en pressemeddelelse beskriver det kort spillets plot, som centrerer sig omkring de sidste tilbageværende medlemmer af karavanen, der begiver sig rundt om mørkets mur, og at det endelig vil pakke alle den døende verdens hemmeligheder og den viden, der er fanget i døde guders gudesten.

I modsætning til Telltales titler havde valg overført fra de tidligere spil dybt tydelige effekter på spillerens rejse, hvilket fik nogle karakterer til at leve eller dø fuldstændigt, hvilket ændrede hele makeup og topografi af historiens kortlægning.

Du kan holde styr på spillet ved at trykke på officiel hjemmeside, eller vent på, at spillet udgives digitalt på hjemmekonsoller og pc i begyndelsen af ​​2018.

Andre medier