Hvordan var artiklen?

1509780cookie-tjekBandai Namco debuterer God Eater 3 Announcement Trailer
Medier
2017/10

Bandai Namco debuterer God Eater 3 Announcement Trailer

Bandai Namco har taget til sit arbejdsbord for at vise både gamere og fans, hvad der lige nu er i vente, hvilket tilfældigvis er Gud Eater 3. Den seneste annonceringstrailer er nu tilgængelig til at se og afslører den næste aflevering i Gud Eater serien.

Hvis du tilfældigvis er nysgerrig, og du undrer dig over, hvilken eller hvilke platforme Bandai Namco vil sætte Gud Eater 3 på, desværre forbliver det et mysterium lige nu, selvom jeg er sikker på, at en udgivelsesdato vil blive annonceret engang snart, uanset om det er gennem en anden videotrailer eller i et opdateringsindlæg.

En ting, man dog ved, er, at den næste installation i God Eater-serien, bedre kendt som Gud Eater 3, siges at have nye Aragamier. Disse nye Aragamier tæsker rundt i verden og forårsager total ødelæggelse.

Ifølge traileren er det op til Gud Eaters at stoppe og jage dem, som ved at gøre det angiveligt vil genetablere en ny balance. Hvis det lyder interessant, kommer hvad der ser ud til at være mere af en udvidet teaser trailer God Eater 3'er annoncering trailer.

Ser over til den officielle beskrivelse for Gud Eater 3 vi erfarer, at der er gået meget tid, for så vidt det er år siden sidste kamp. Derudover er Jorden ikke længere det sted, den plejede at være, men nu et sted med talrige Aragami, der forårsager elendighed.

God Eaters er blevet begavet eller forbandet med en ny version af God Arc-våbnene. Disse våben er specielle implantater drevet af Aragami-celler, der tillader God Eaters at fjerne nye former for Aragami.

Til sidst lærer vi, at der ikke kun vil være én ting at bekymre sig om - der er nu en anden trussel mod planeten. Der sker noget med God Eaters og grænsen mellem mørke og lys, hvilket skaber en situation, der tilfældigvis er meget alvorlig.

Yderligere information om Gud Eater 3 kan findes over på ge3.godeater.jp.

Andre medier