Hvordan var artiklen?

1512260cookie-tjekAssassin's Creed: Origins Live Action-trailer forsøger at skildre et mangfoldigt Egypten
Medier
2017/10

Assassin's Creed: Origins Live Action-trailer forsøger at skildre et mangfoldigt Egypten

Ubisofts seneste salgsfremmende trailer til Assassin's Creed: Origins forud for udgivelsen er en live-action-affære, der fokuserer på Bayeks voice-over, der taler om opkomsten af ​​Assassin-ordenen. Mere specifikt taler han om, at de metoder, de bruger, er mere end blot en mand, en kvinde eller et enkelt individ, og at det faktisk er en trosbekendelse.

Traileren byder på tankevækkende kognitiv musik med en violin-piccolo, der tilbyder en urolig, men progressiv rejse gennem begivenhederne, der udspiller sig fra start til slut. Traileren begynder at vise Egypten i løbet af 49 f.Kr. - hvor vi ser dekadencen af ​​de øverste lag af det egyptiske samfund nyde aristokratiets bytte. Det varer ikke længe... kimen til dissens blotlægges, mens Bayek rapper gengældelsesord for deres uundgåelige afstamning.

Du kan tjekke det ud nedenfor.

Når man ser bort fra poetikken, gør traileren sit bedste for at vise, hvor "mangfoldigt" Egypten er. Det er noget, der fangede vrede (og opmærksomhed) hos nogle af kommentatorerne, som hurtigt decentraliserede samtalen til det typiske argument om egypternes hudfarve for 2,000 år siden.

TH8XRYY

Nogle hævdede, at traileren misrepræsenterede Egypten, idet de viste sorte som slaver og de hvide som de bemyndigede. Andre følte stadig, at de sorte, der var i traileren, satte den i "We Wuz Kangz"-området og fortsatte med at håne Ubisoft for inkluderingen.

r5IhZSW

Race er åbenbart stadig et hot button-emne for spillet. På nogle af de andre kanaler jokede kommentatorerne mere med, at Ubisoft ville nedgradere det endelige spils grafik fra den realistiske grafik til grafikken i spillet.

Assassin's Creed: Origins har været basket i kontroverser siden meddelelsen. Overraskende nok har der ikke været meget snak om spillets loot boxes, men måske er det fordi Ubisoft indtil videre ikke har udsendt nogen meddelelser om at bruge rigtige penge til at købe en loot box. Når først spillet lanceres, vil vi måske se, hvor godt de holder fast i det princip.

Andre medier