Hvordan var artiklen?

1509120cookie-tjekArika's Mystery Game Video-optagelser viser Gameplay og Doctrin Dark
Medier
2017/10

Arika's Mystery Game Video-optagelser viser Gameplay og Doctrin Dark

Et af de mange kampspil, der kommer ud til PS4, og som stadig ikke har noget officielt navn lige nu, kommer en ny gameplay-video, der viser Arikas "mystiske spil". Videoen byder på karakterer som Allen, Duran, Kairi, Garuda og Doctrine Dark, som varer godt over fem minutter.

Arkias mystiske kampspil er ikke i stand til at blive kaldt "pænt" eller et "smukt" spil, det er ikke engang tæt på. Og det er, hvad der sker, når du udgiver tidlige optagelser og gameplay-klip af et spil, der er langt væk, før det er færdigt. Men publikum, der følger det, bliver tilfældigvis lokket til, at et Arika-spil udvikles lige nu, og hvordan spillets kampmekanik udspiller sig.

Ud fra den interesse har Arika udgivet en turneringsdemo, så spillere kan teste deres magt mod hinanden. Turneringsopbygningen af ​​spillet, der stadig er en WIP (work in progress), har været udsat for opdateringer til dens tidligere visning ved andre begivenheder som EVO 2017.

Visse fysik og grafiske elementer er blevet forbedret en smule, men ikke meget. Uden at spilde længere tid viser den faktiske gameplay-video, der viser Fuudo Vs. Nemo kan ses lige her takket være KarinUSF4.

Den næste oplysning kommer som en bonus, idet det mystiske kampspil nu har Doctrine Dark som en spilbar karakter... ja, bedre sagt, "snart spilbar" karakter.

Videoen er ligesom enhver anden Arika-karakterafslørings-trailer, som denne nye video, der viser Doctrine Dark, kun klokkes ind med en længde på 17 sekunder og har desværre ingen gameplay-optagelser, der viser hans move-set. Du kan se traileren nedenfor takket være Arikas YouTube-kanal.

Vi har et år, før dette mystiske kampspil bliver tilgængeligt til at spille på PS4, hvilket forhåbentlig betyder, at animationerne, grafikken og specialeffekterne ser en opgradering. I mellemtiden kan du dog lære mere om dette spil ved at trykke på arika.co.jp.

Andre medier