Hvordan var artiklen?

1501670cookie-tjekWolfenstein 2: The New Colossus Video fremhæver Mechanical Stilts, Panzerhund
Medier
2017/09

Wolfenstein 2: The New Colossus Video fremhæver Mechanical Stilts, Panzerhund

En halv times gameplay er blevet frigivet til Wolfenstein II: Det Nye Colossus. Videoen starter med en film, hvor Grace giver BJ en ny mission om at bevæge sig gennem et besat New Orleans i et forsøg på at rekruttere et modstandsdygtigt medlem.

Den halve times video blev optaget med høflighed Gamespot, og du kan tjekke det ud nedenfor.

Så efter at Bethesda formåede at lokke og rasere folk i lige så høj grad som den forrige video om at dræbe nazister, som indeholdt en afrikansk immigrant, der havde en rystende tur på en heftig hvid nazist-pige, besluttede de at inkludere den smule film i demonstrationen på New Orleans-niveau.

Nu er New Orleans-missionen tilsyneladende længere inde i spillet, fordi BJ ser ud til ikke længere at være afhængig af det jakkesæt, han havde brug for før for at gøre simple ting ... som at gå.

Så forhåbentlig betyder det, at BJ ikke forbliver en krøbling? Jeg kunne ikke se jakkesættet på ham i det outfit, han havde på, og det så ikke ud til at være under hans tøj, så måske betyder det, at han ikke forbliver forkrøblet for evigt? Det er dog svært at sige, for han har nogle mekaniske stylter på benene for at komme rundt på scenen, så han stadig kunne have dragten på sin nederste halvdel.

New Orleans-niveauet er centreret omkring en by, der brænder. Dette ser BJ på vej gennem brændende bygninger og gader fyldt med affald og ødelagte køretøjer.

BJ bruger sine mekaniske stylter til at springe over barrikader og andre forhindringer. Han har også brug for pælene for at komme ind i en bygning.

Den, der spiller spillet, ved faktisk, hvordan man spiller og er god til at dræbe nazister, så det er åbenbart ikke nogen, der er en del af Antifa, fordi det eneste, de er gode til, er at blive skudt i dong.

I stedet for at få et mundstykke til at ryste væk i øret, giver BJ sig selv anvisninger og instruktioner om, hvordan man navigerer i banerne, hvilket er helt anderledes end, hvordan de fleste first-person shooter-spil håndteres.

Efter at have navigeret sig gennem lageret, støder han på en stor, ond, flammende nazist-mekanik.

Auto-haglgeværet er et imponerende våben. Jeg spekulerer på, om traditionelle haglgeværer også stadig vil være tilgængelige?

Videoen viser derefter BJ, der kaster ned mod en flammespyende panserhund.

Efter at have dræbt nogle flere skurke møder BJ Horton, som fortsætter med at introducere sin egen mangfoldighedsgruppe bestående af en kvindelig professor, der også er snigskytte, en anarkistisk klarinetjazzspiller – som åbenlyst er sort, for jeg gætter på, at asiatiske fyre ikke spiller klarinet? – og et par ansigtsløse andre, der fylder den bohemebuffet af melanin nuancer.

Wolfenstein 2 - Panserhund

Efter en pinlig cutscene kommer vi så til at se BJ på en Panzerhund, der spyer gal ild som en freestyle rap-battle.

Videoen rundes af med, at BJ navigerer i nazistisk besatte kloakker på Panzerhunden og står over for en kæmpe nazistisk mekanik, der har en flammekaster og en granatkaster.

Wolfenstine II: The New Colossus udkommer til pc, PS4 og Xbox One.

Andre medier