Hvordan var artiklen?

1503670cookie-tjekVaporum, Steampunk Dungeon Crawler kravler ind på Steam, GOG.com
Medier
2017/09

Vaporum, Steampunk Dungeon Crawler kravler ind på Steam, GOG.com

Fatbot spil' Vaporum er en unik ny førstepersons steampunk-dungeon-crawler. Spillet kombinerer old-school first-person fire-retnings mekanik fra old-school dungeon crawlere fra tilbage i 1980'erne og begyndelsen af ​​1990'erne, men med nye-skole visuelle effekter, new-gen gameplay mekanik og en lang række smarte små ins og outs for at give gamere en meget anderledes spiloplevelse sammenlignet med alt andet på markedet i øjeblikket.

Vaporum foregår i en alternativ virkelighed, hvor hovedpersonen forsøger at finde ud af, hvad der foregår på toppen af ​​et kæmpe tårn. Spillere vil vove sig gennem hver etage og støde på fælder, gåder og fjender, de skal kæmpe imod.

For at hjælpe spilleren på vej er en steampunk-æra exosuit, der kan opgraderes og modificeres, så den passer til de farer, der forsøger at ramme dig under din rejse.

Hvad mere er, er, at spillere er i stand til at skifte mellem forskellige exosuit-indstillinger, så de nemt kan tilpasse sig de forskellige fjender eller scenefarer, der hindrer deres vej. Du kan se, hvordan det hele udspiller sig med lanceringstraileren nedenfor.

Det er meget interessant, hvordan de gør brug af det gitterbaserede viewspace fra gamle dage, hvor spillere er i stand til at kæmpe (eller modtage skade) baseret på deres position på kortet.

Som du kan se i traileren ovenfor, bestemmer hvor du står og hvilken vej du står overfor i høj grad, hvor effektiv du kan være i kamp. Det er ikke et typisk eller traditionelt first-person shooter eller en standard mage-and-blade dungeon crawler. Du bliver nødt til at tænke lidt over, hvilken slags angreb du vil bruge, og hvor du vil bruge dem fra.

Derudover kan du også føre fjender ind i scenefarer eller fælder ved at bruge miljøet mod AI som en måde at komme videre forbi vanskeligere fjender. Realtidskampen tilføjer virkelig noget ekstra smag til det, fordi spil som dette typisk er turbaserede, så det er rart at se Fatbot virkelig træde uden for de typiske afgrænsninger, der er sat for de fleste gamle dungeon-crawlere i førsteperson.

Du kan få fat i Vaporum lige nu fra enten Steam butik eller fra over af GOG.com som en DRM-fri download for $19.99.

Andre medier