Hvordan var artiklen?

1504390cookie-tjekSuperbeat Xonic-sæt lanceres på Nintendo Switch til efteråret
Medier
2017/09

Superbeat Xonic-sæt lanceres på Nintendo Switch til efteråret

PM Studios og Acttil annoncerede, at musik-rytme-spillet Superbeat Xonic kommer til Nintendo Switch til efteråret. Detaljerne om udgivelsesdatoen var sparsomme, men vi ved, at spillet vil have både touchscreen-kontroller og traditionel Joy-Con-understøttelse, så du kan spille på den bedste måde, der passer til din spillestil.

Spillet vil indeholde mere end 65 forskellige sange, inklusive alle de tidligere udgivne DLC-pakker til PS4 og Xbox One, dette inkluderer også syv gratis DLC-sange.

PM Studios offentliggjorde for nylig annonceringstraileren for Switch-versionen af ​​spillet på deres YouTube-kanal.

Originalen kom helt tilbage i 2015 og blev praktisk taget ignoreret på PlayStation Vita, da den faldt i efteråret. Det er ikke overraskende, da folk er opmærksomme på PlayStation Vita omtrent lige så meget, som SJW'er er opmærksomme på Puerto Rico.

I hvert fald er spillet et af de psykedeliske musik-rytmespil med tekno-tema, hvor målet er at spille til beats og samle kombinationerne ligesom i spil som f.eks. Dance Dance Revolution.

I modsætning til Konamis spil vil du dog ikke have hele baggrundsdanserne til at hjælpe eller give dig fingerpeg om rytmeskiftene. Du vil heller ikke have nogen silhuetter på skærmen som i Ubisofts Just Dance serien.

Ud over hvad du ser i traileren og ud over pressemeddelelsen, der siger, at spillet vil blive gjort tilgængeligt i Nordamerika til efteråret, er der ikke meget andet at sige om spillet eller nogen detaljer, som PM Studios har gjort tilgængelig for den kommende titel.

Jeg kan bestemt se Superbeat Xonic er ret populær i den bærbare tilstand, da den ser ud til at være designet til bærbar leg.

Vi bliver i hvert fald nødt til at vente på mere info for at finde ud af, hvor meget denne 2015-genudgivelse vil koste for Nintendo Switch.

Andre medier