Hvordan var artiklen?

1507440cookie-tjekStar Wars: Battlefront 2-video distraherer ikke fra den kendsgerning, at den har Pay-To-Win-mikrotransaktioner
Medier
2017/09

Star Wars: Battlefront 2-video distraherer ikke fra den kendsgerning, at den har Pay-To-Win-mikrotransaktioner

Electronic Arts og DICE udgav en ny trailer til Star Wars: Battlefront 2, hvor Iden og hendes far taler med en robot, der har et hologram af kejser Palpatines ansigt.

Traileren er egentlig ikke en trailer, men mere som et klip fra en af ​​biograferne tidligt i historietilstanden for Star Wars: Battlefront 2, som bliver designet af Motive Studios. Hvis du ikke allerede vidste det, fhv IGN-anmelder Mitch Dyer var med til at skrive historietilstanden.

Videoen er ikke noget særligt, bare Idens far, der modtager en besked fra kejseren om at knuse oprørerne. Iden spørger om missionens mål og får en streng klage fra den flydende robotfigur, der dybest set er hovedtoilettet, når kejseren skal sige noget fra den anden side af galaksen, men ikke gider sige det til ansigtet på sin underordnede. underordnede, lidt ligesom hvordan Feminist Frequency smider videoer og tweets ud, der udsteder dekreter bag Millennial Curtain of the Bay Area.

I hvert fald kan du se videoen nedenfor.

Så hvad lærte vi her om Star Wars: Battlefront 2? Nå, bortset fra at ansigtsanimationerne ser en generation foran trætheden i Mass Effect: Andromeda på trods af at begge spil kører på samme motor... intet.

PlayStation Blog havde et indlæg fra EA's redaktør for socialt indhold, Jared Petty, som lagde ud med mere information om Messengers, de "forudsigelige" droider, der leverer kejserens budskab.

Det forklares, at Budbringere er en del af en beredskab, som kejseren iværksatte i tilfælde af hans alt for tidlige bortgang.

En flok mennesker i kommentarfeltet på YouTube-kanalen skubber kraftigt til Soros-talepunkterne, der har overhalet Disney på dette tidspunkt, hvilket du ser fra de fleste medier i disse dage. Enhver, der siger noget kritisk om spillet, bliver råbt ned som vrede nørder, der skal "vokse op".

H37A3K1
3 pcbBzM

Shills roser spillets grafik og film og hylder det som det bedste Star wars spil nogensinde lavet ... to måneder før dets udgivelse.

Heldigvis kan nogle mennesker stadig huske, at Electronic Arts er det Electronic Arts, og advarede andre fra at forudbestille. Andre var trætte af, at Disney-politikken og dagsordenen pressede på; næsten ingen kritiserede det faktum, at spillet vil have pay-to-win mikrotransaktioner.

Ja, du kan købe boosts, opgraderinger og bedre kort fra kontantbutikken. De forsøgte ikke engang at skjule det faktum, at spillet er pay-to-win, men det er det Star wars og de håber, at en prangende kampagne og navnet alene vil hjælpe med at lokke tvangsspillere ind.

Star Wars Battlefront 2 - Emperor Hologram

At skulle vælge, hvad der er værst mellem SJWism og mikrotransaktioner er som at fortælle et barn i Afrika, der dør af dehydrering, at han kan drikke noget vand fra en skinnende flaske, men den øverste halvdel af flasken er fyldt med hjælpemidler, og den nederste halvdel er fyldt med malaria .

Anyway, kan du kigge efter Star Wars: Battlefront 2 lanceres den 17. november til PS4, Xbox One og pc.

Andre medier