Hvordan var artiklen?

1507470cookie-tjekStar Trek Discovery bliver udtaget til SJW Agenda-Pushing
Underholdning
2017/09

Star Trek Discovery bliver udtaget til SJW Agenda-Pushing

CBS' nye Star Trek: Discovery har formået at finde sig i at modtage en masse ros fra typiske medier, der skubber på den "mangfoldighed" og identitetspolitiske dagsorden. Outlets som What Culture, Screen Junkies og Angry Joe gav showet uforskammet ros og tilbedelse. De kunne lide de klingonske designs, rollebesætningen og især hovedrollen. Andre, der har været villige til at gå mere i dybden om showet og tale åbenhjertigt om de identitetspolitiske ladede plots, valgte showet fra hinanden på grund af dets SJW-agenda-skubbe.

For eksempel, Dave Cullen Show bruger 20 minutter på at nedbryde, hvad showet gør anderledes end andre iterationer af Star Trek, såvel som showrunners insisteren på at inkludere dagens politik i de temaer og historiebuer, der præsenteres inden for Star Trek: Discovery.

Og ja, hovedpersonens navn er Michael Burnham. Du ville forvente, at det var knyttet til en 30-noget hvid fyr, men nej... det er navnet på den ledende sorte kvindelige karakter.

Dave Cullen opsummerer anmeldelsen af ​​de første to afsnit ved at afvise det faktum, at han har været nødt til at oversvømme anmeldelsens kvalitet ved ikke at tale om dens fordele til at skrive eller interessante karakteristika, men for det faktum, at selve showet overgår til samme slags af nutidens agitprop, der involverer identitetspolitik, og siger...

"Jeg må være ærlig: Jeg hader det faktum, at jeg er nødt til at diskutere dette show på denne måde - i disse termer af race, mangfoldighed og manglen på hvide mennesker... især hvide mænd. Det er en giftig samtale. Jeg vil meget hellere fokusere på karakterer og historien (for at være retfærdig er der ikke meget af begge her).

 

"Men showet tvinger mig til at gøre det her, fordi det var det, showrunners ønskede. Det er det, de prioriterer. Venstrefløjen er besat af identitetspolitik, og når den er på en skræmmende skærm, bør den kaldes ud.”

Dave Cullen var ikke alene om at nedbryde showet for dets afgang fra Gene Roddenberry-læren. Red Letter Media tog også grave på showet ved at sige, at de oprindeligt ikke vidste, hvem showet var lavet til.

Der blev givet en del ros til showet om det visuelle og filmiske, men de flagrede skikkelse af Star Trek ud af skallen foregiver at være Star Trek.

De var lidt usikre på klingonerne, men de kunne lide albinoen klingonerne.

De var heller ikke så højt oppe på karaktererne. I modsætning til de andre, der spillede ind i de agenda-drevne eksperter, der har givet showet rekvisitter til dens Social Justice Warrior-retning, lægger Red Letter det på bordet og siger...

"Jeg synes, den karakter [Michael Burnham] er meget ulidelig."

YouTuber Deus Ex Machino gentog nøjagtig de samme følelser om hovedpersonen og sagde, at hun er en helt forfærdelig hovedperson, og at han hadede hende grundigt for at være ubehagelig, starte en galaktisk krig, ikke være særlig venlig for seerne og ikke have en meget indbydende personlighed. Han opsummerer sine problemer med Michael Burnham i videoen nedenfor.

Det er også interessant, for på de andre videoer, hvor anmelderne roser showet og karaktererne, har de fået meget mere negativ brugerfeedback i tommelfingervurderingerne sammenlignet med de videoer, der påpeger SJWism.

lEI5p2Z
lEI5p2Z
fOQaPQi

Nogle mennesker er villige til at give showet en chance, mens andre har åbnet deres øjne og føler, som om Social Justice Warrior-elementerne allerede har forringet enhver appel eller lyst til at se det yderligere.

Mange Trekkies har besluttet sig for at erkende, at de sandsynligvis ikke vil få det sjove, højtidelige rumdiplomati, der er vist i de ældre shows. I stedet bliver de nødt til at beskæftige sig med et show, der ser ud til at ville sætte filmisk onani af JJ Abrams' instruktionsstil i centrum sammen med det aktuelle års hotte emne inden for identitetspolitik.

Anden underholdning