Hvordan var artiklen?

1500810cookie-tjekSOS Multiplayer Survival Game Sports Reality TV-stil funktioner
Medier
2017/09

SOS Multiplayer Survival Game Sports Reality TV-stil funktioner

Alun fra studier som Electronic Arts, YouTube og Twitch har annonceret et nyt spil kaldet SOS. Det er et online multiplayer-overlevelsesspil designet til at efterligne strukturerne i reality-tv.

Spillet er et overlevelsesspil med 16 spillere, hvor spillere enten kan arbejde sammen eller konkurrere mod hinanden for at erhverve værdifulde relikvier på øen og derefter flygte og nå ud til eksfiltrationszonen for at komme væk fra øen. Fangsten? Helikopteren, der kommer for at redde dig, har kun plads til tre personer.

Rygstik, midlertidige alliancer, uroligt samarbejde og alle de typiske vartegn, man ville finde fra et typisk reality-tv-program i eliminationsstil, er til stede i SOS.

Udviklingsstudiet Outpost Games slutter ikke der med tv-produktionen. Spillet vil også i høj grad stole på stemmechat og et element af teamwork for at undgå fælder, dræbe monstre, navigere i miljøet og de farlige faldgruber, der ligger på lur under hele den farefulde rejse.

Og endnu mere end det, vil Outpost Games bruge deres "Hero-filosofi" til den måde, spillet præsenteres for tilskuere. Det er her, Twitch- og YouTube-aspekterne kommer i spil, hvor seerne vil være i stand til at se hver kamp og se, som om de så et tv-show. Du vil også være i stand til at interagere med de forskellige kunstnere i realtid ved hjælp af den nye Hero.tv platform.

Hele Hero.tv schtick er i øjeblikket i lukket alfa, og vil sandsynligvis gå i beta sammen med spillet.

Konceptuelt lyder dette ikke dårligt. Men 16 spillere er lidt til den lille side, og det virker som et skridt tilbage fra de 100-spiller kampe, vi får fra titler som f.eks. PlayerUnknown's Battlefields. Alternativt har Outpost annonceret, at kampene kun vil vare i maksimalt 30 minutter hver, så dynamikken er en lille smule anderledes her, og kill-on-sight er ikke nødvendigvis målet under hver gennemspilning.

Farver mig fascineret, men jeg er lidt interesseret i at se præcis, hvordan et spil som dette udspiller sig. Det er ikke tit, vi får spil, der opmuntrer til både teamwork og spillerdræbning.

Det første sæt af tests er sat til at finde sted mellem den 30. september og den 1. oktober, og det næste sæt af tests vil finde sted mellem den 14. oktober og den 15. oktober, med et sidste sæt test, der løber mellem den 4. november og den 5. november.

Du kan tilmelde dig alfatestene lige nu ved at besøge embedsmanden SOS spil hjemmeside.

Andre medier