Hvordan var artiklen?

1506940cookie-tjekSkyrim Together Mod indstillet til at bringe onlinespil med andre spillere
Medier
2017/09

Skyrim Together Mod indstillet til at bringe onlinespil med andre spillere

Vil du spille Skyrim med en ven eller med flere mennesker? En mod, der i øjeblikket er under opbygning, vil tillade netop det og siges at komme engang snart. Denne mod er navngivet Skyrim Sammen, og vil være tilgængelig for dem på pc engang i oktober i år.

Ser tilbage hvornår Ældste Scrolls Online ramte scenen for fem år siden, forsøgte mange moddere at tilføje lignende onlinefunktioner til Skyrim. En mod, der ser ud til at være ved at være færdig, er Skyrim sammen. Ifølge en modder, der tog til kommentarsektionen af PCGamer fora, Ueine, mod'et kan håndtere op til 64 spillere, men det tilføjer ekstra NPC'er for hver spiller - hvilket betyder, at en gruppe på fem banditter kan blive til en hær på 320 mand.

Nu lyder det fedt, at du kan lege med venner og strejfe rundt med NPC'er, men hvornår kommer det ud? Nå, ifølge modderne bag Skyrim Sammen, det var oprindeligt planlagt at blive lanceret i denne måned, men en dato for oktober er mere rimelig ifølge holdet.

Ud over ovenstående, ligesom SKSE-64 Bit-teamprojektet, er dette teams projekt også et frivilligt deltidsprojekt. Det betyder, at hvis mindre fritid på moddernes side bliver normen i det virkelige liv, vil det udgøre en forsinkelse på selve projektet.

Forudsat at projektet ikke går godt, og oktober er savnet, foreslår et af teammedlemmerne, der tilfældigvis går under navnet Ananace, at "Vi burde i det mindste kunne få det ud i år."

Hvis du vil vide mere om dette projekt, teamet og hvordan udviklingen foregår, kan du gå over til projektets Reddit side der beskriver de seneste nyheder om Skyrim sammen. Indtil da må vi desværre vente på mere information om en solid udgivelsesdato.

Andre medier