Hvordan var artiklen?

1504110cookie-tjekSKSE-64 Bit Build 2.0.3 Alpha er nu tilgængelig til download
Medier
2017/09

SKSE-64 Bit Build 2.0.3 Alpha er nu tilgængelig til download

Der er gode nyheder omkring SKSE-64 Bit og dets seneste build-nummer på 2.0.3 alpha, som kommer efter den seneste version 2.0.2. SKSE-teamet gør stadig støt fremskridt med Script Extender til Skyrim Special Edition og den kan downloades lige nu.

Den seneste version af SKSE-64 Bit er ankommet eller bedre sagt den seneste alpha build. Den kommer med et par nye ændringer, som nyhederne, der annoncerer ovenstående, kommer ind af en postopdatering, som SKSE-64 Bit-teamet udgav på Reddit.

Det seneste build-nummer på 2.0.3 alpha er stadig rettet mod moddere, og med Bethesdas opdatering af Creation Club bør denne version kun testes og bruges, hvis du planlægger at deltage i betaen, men hvis du stadig er interesseret, kan du læse meddelelsen under:

"Jeg har opdateret SKSE64 med den antagelse, at den nuværende eksekverbare Bethesda har udgivet i beta, vil gå ud til alle, når deres indledende testperiode er forbi. Brug kun dette, hvis du også er tilmeldt Creation Club-betaen, ellers fortsæt med 2.0.2.

 

De har tilsluttet en rimelig mængde af kernefunktionaliteten til Survival-tilstand direkte i motoren, hvilket fører til nye funktioner som f.eks.

 

float Funktion GetWarmthRating() native
bool Funktion IsOverEncumbered() native

 

på skuespiller. Også konsolkommandoer IsOverEncumbered og GetActorWarmth. Formentlig vil de udgive opdaterede basisscripts på et senere tidspunkt, så jeg har ikke gået igennem og lavet midlertidige tilføjelser til alle de opdaterede typer."

Den næste del vedrørende denne opdatering omhandler afsnittet "Whatsnew" og support til runtime 1.5.3 og mere. Det seneste træk fra holdet afslører Armor og Actor scripts til nye funktioner fundet i 1.5.3 samt følgende information:

Hvad er nyt:

  • understøttelse af runtime 1.5.3
  • opdater Armor og Actor scripts til nye funktioner tilføjet i 1.5.3
  • FastTravelEnd hændelsesdræn (intern)”

Alt i alt er det godt at se, at SKSE-teamet stadig arbejder hårdt på at bringe spillere, moddere og fans af Skyrim 64-bit-behandlingen, som hver opdatering af denne bestræbelse forhåbentlig vil bringe os tættere på den endelige udgivelse.

Til sidst kan du downloade den nye alpha build ved at trykke op skse.silverlock.org.

Andre medier