Hvordan var artiklen?

1507350cookie-tjekRPCS3 Devs' Patreon DMCA'et af Atlus for at emulere Persona 5
Industri Nyheder
2017/09

RPCS3 Devs' Patreon DMCA'et af Atlus for at emulere Persona 5

Atlus afgav en erklæring, hvor han for nylig indrømmede at have atomiseret Patreon-siden for udviklerne af RPCS3 for med succes at have emuleret PS3-versionen af Persona 5.

I en offentlig erklæring på deres hjemmeside udtalte Atlus...

"Du har måske hørt tidligere i dag, at vi udstedte en DMCA-meddelelse om fjernelse, der involverede emuleringsudviklergruppen RPCS3 og deres Patreon-side. Ja, det er sandt. […]

 

"Vi mener, at vores fans bedst oplever vores titler (som Persona 5) på de faktiske platforme, som de er udviklet til. Vi ønsker ikke, at deres første oplevelser skal være fald i framerate eller nedbrud eller andre problemer, der kan dukke op i emulering, som vi ikke personligt har overvåget. Vi forstår, at mange Persona-fans ville elske at se en pc-version. Og selvom vi ikke har noget at annoncere i dag, så lytter vi!”

Mange mennesker, der ikke ejer en PS3, var i stand til at følge med RPCS3 hurtig-start guide at dumpe PS3 Blu-ray-diske efter at have købt en legitim kopi af Persona 5, især hvis de ikke ønsker at downloade ISO'er i Blu-ray-størrelse fra peer-to-peer-netværk eller usenet-grupper. Dette kan nogle gange resultere i, at spillet ser faktiske fysiske detailsalg, da spillere forsøger at få fingrene i en kopi af spillet for at dumpe det og køre det via emulering, hvilket er hvad der skete med The Legend of Zelda: Breath of the Wild tidligere i år, da Wii U-emulatoren, Cemu, blev aktiveret til at spille Wii U-versionen af ​​spillet.

Atlus ser det dog ikke som en mulighed for at bringe spillere tættere på deres indhold gennem emulering, som ellers ikke ville have spillet det, de ser det som piratkopiering, idet de siger...

"Desværre, når vores indhold ulovligt omgås og potentielt gøres gratis tilgængeligt i et format, som vi ikke mener leverer den oplevelse og kvalitet, vi har til hensigt, underminerer det vores evne til at gøre det ved at aflede potentiel støtte fra nye målgrupper."

Det virker som en masse spildte kræfter at gå efter emuleringsfællesskabet, især for folk, der ikke ejer PlayStation-hardware, men som måske interesserer sig for de spil, der kører på RPCS3.

Hvad mere er, er, at dette slet ikke påvirker den faktiske pirateriscene for PS3 ISO'er, det svækker kun RPCS3-teamets økonomi. Pirater vil stadig piratere.

Som bemærket af Operation Regn, du kan ikke efterlade en kommentar på Atlus-siden, hvor annonceringen blev lavet, men du kan sende dem informative kommentarer om, hvorfor de muligvis bevæger sig i den forkerte retning med dette træk ved at kontakte dem på Twitter.

(Tak for nyhedstipet Dizzy)

Andre nyheder i branchen