Hvordan var artiklen?

1503390cookie-tjekRed Dead Redemption 2 afslører dyreliv, dual-Wielding og togrøveri
Medier
2017/09

Red Dead Redemption 2 afslører dyreliv, dual-Wielding og togrøveri

Rockstar Games droppede den nyeste trailer til Red Dead Redemption 2, med et kig på flere af miljøerne, nogle af karaktererne og et par flere af de gameplay-funktioner, som de har holdt åh-så tæt på deres bryst.

Traileren fokuserer på en fyr ved navn Morgan. Han er leder af en bande af fredløse og uretfærdige typer, der tilsyneladende også tager imod dusører eller arbejder som sækkemænd, og samler ind fra dem, der bare ikke kunne samle deres tarmstyrke til at skære vanillecremen og betale deres skyld. Morgan er i centrum af historien, ridende rundt på sin hest, stærkt bevæbnede fyre med brutale ord og udseendet af fysisk vold.

Som det fremgår af den forrige trailer, kommer toget til at spille en stor rolle i Morgan og hans mandskabs uhyggelige indspil. Togrøveri og røveri generelt synes at være modus operandi for de vestlige fredløse.

Vi kan stadig ikke se meget gameplay, men vi kan se, at dual-wielding er muligt, en række forskellige pistoltyper er naturligvis i spillet, og nærkamp ser ud til at være lidt i fokus denne gang.

Vi ser Morgan bevæbne folk, så jeg vil antage, at der vil eksistere en eller anden funktion, som gør det muligt for spillere at gribe og flytte rundt på andre. Det ville være fantastisk, hvis det lignede Rockstars nærkamp i The Warriors eller grab-funktionen fra et af EA's bedre spil, The Godfather (men kun den første, ikke den vederstyggelighed, der var efterfølgeren).

Anyway, spillet ser okay ud, men jeg kan ikke undgå at bemærke, at visuelt ser kunststilen næsten ud som The Last of Us. Normalt har Rockstars spil deres egen distinkte flair, men denne gang er der mange ligheder med Naughty Dogs titler.

Red Dead Redemption 2

Miljøerne og effekterne ser dog rigtig gode ud. Hvis det ikke var for karakterdesignerne, ville jeg være hårdt presset til ikke at tro, at det kunne være liv-liv-malerier af en fredelig mands fortolkning af stilleben.

Vi ser også, at der vil være dyreliv, der strejfer omkring. Der er lidt af en Far Cry stemning til vildmarken. Forhåbentlig er det ikke så opstyltet og robotagtigt som Far Cry's økosystem dog.

Under alle omstændigheder skal spillet udgives i foråret 2018 til Xbox One og PS4.

Andre medier