Hvordan var artiklen?

1501040cookie-tjekProjekt Nimbus, Anime-stil Mech-Shooter graduates fra tidlig adgang
Medier
2017/09

Projekt Nimbus, Anime-stil Mech-Shooter graduates fra tidlig adgang

GameCrafter og KISS Ltd., annoncerede det for nylig Projekt Nimbus, tredjepersons anime-mech-skydespillet, er officielt (og endelig) dimitteret fra Early Access og er nu tilgængelig i sin endelige og fulde form på Steam for $14.99. I løbet af den første uge, hvor spillet er til salg, er spillet nedsat med 25 % rabat, så du kan få det for kun $11.24.

Spillet kom oprindeligt helt tilbage i 2013, hvor udviklerne forsøgte at samle crowdfunding fra bagmænd via Kickstarter. Til sidst gik spillet i pre-alfa-test i begyndelsen af ​​2014, og det har bevæget sig gennem Early Access-fasen langsomt hen imod udgivelse indtil sidste september.

Nu hvor spillet endelig er færdigt og er rigt på funktioner, kan spillere hente en digital kopi fra over på Steam butik.

Single-player mech-actionspillet ser spillere bruge BattleFrames i en post-apokalyptisk verden, hvor mennesker kæmper for resterne af overlevelse og de sidste resterende ressourcer, der er tilgængelige på planeten. Du kan tjekke traileren nedenfor for at se, hvordan gameplayet er.

Og ja, Projekt Nimbus kommer også til PS4.

Det indielavede spil har været et passionsprojekt for holdet, der byder på jordbaseret kamp, ​​luftkamp og projektilbaseret kamp.

Som du kan se på traileren, Projekt Nimbus afhænger meget af Gundam-inspirerede dueller, hvor mekanerne flyver rundt, lyner og undviger skud, mens de også losser tunge salver af eksplosive ordinancer mod hinanden.

For at være et Unreal Engine 3-spil ligner det bestemt ikke noget, der er kogt op fra kælderen hos et par drømmere i Japan.

Jeg er også fuldstændig chokeret over, at dette er et singleplayer-spil. Så igen, dette er lavet af et studie, der havde en vision og ikke forsøgte at fokusere gruppe-teste deres titel til glemsel, så det er nok derfor, det faktisk føles som et rigtigt spil og ikke en udslidt fabrikskatastrofe.

Du kan hente en digital kopi af Projekt Nimbus lige nu fra Steam-butikken, eller du kan se efter, at spillet i sidste ende lanceres på PS4 senere i år.

Andre medier