Hvordan var artiklen?

1506290cookie-tjekNightmare Boy, Hardcore Side-Scroller-udgivelsesdato fastsat til den 25. oktober
Medier
2017/09

Nightmare Boy, Hardcore Side-Scroller-udgivelsesdato fastsat til den 25. oktober

Badland Games og The Vanir Project meddelte det mareridt Boy er klar til udgivelse den 25. oktober til Xbox One, PS4 og på Steam til pc.

Vanir Projects 2D side-scroller er et tilbagevenden til old-school 16-bit spil, hvor dygtighed blev nydt, reflekser blev respekteret, og spiljournalister plejede at vide, hvordan man spiller de spil, de rapporterede om.

De spanske udviklere har udgivet en ny trailer blandet med noget banebrydende platforming-action, nogle søde animerede film, hvor den selvbenævnte helt udløser nogle slemme røv-spark-evner på nogle monstrøse fjender.

Spillet bruger nogle seriøst distinkte visuals til at hjælpe det med at skille sig ud, da spillerne påtager sig rollen som Billy og skal kæmpe sig igennem sit eget mareridt for at vågne op. Spillet ser Billy forsøge at ikke kun kæmpe sig igennem sin værste frygt og drømme, men også kæmpe sig igennem de mareridt, som er udtænkt af ti andre børn, som også er fanget i drømmeverdenen.

Selvfølgelig kæmper Billy ikke kun for at undslippe og befri de andre børn fra det helvedes mareridtsfly, han kæmper også for at få sit udseende tilbage... for der er ingen måde, han kommer til at gå til bal og se sådan ud.

Undervejs vil du være i stand til at låse op for nye evner og færdigheder ved at redde de andre børn. Spillet byder på en sund blanding af forskellige onde og scenedesigns, der efterligner klassiske 1980'er voksen tegnefilm som mini-segmenterne i Creepshow serien.

Spillet lover store miljøer, hemmeligheder, gigantiske bosser, masser af roaming og eventyr og en blanding af håndtegnede pixelfigurer og tegneserie-stil visuals for at efterligne de gamle 1990'er arkadespil.

Du kan se efter, at spillet kommer til PC, PS4 og Xbox One fra den 25. oktober. For mere info om spillet er du velkommen til at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier