Hvordan var artiklen?

1507600cookie-tjekNye Left Alive-skærmbilleder og kunstværker vises, der viser nye scener
Medier
2017/09

Nye Left Alive-skærmbilleder og kunstværker vises, der viser nye scener

Seriøst, 2018 har en masse spil klar til at blive udgivet, som spillere kan få fingrene i, men det er mange måneder væk, før alle de nye spil rammer den digitale og fysiske scene. Et af de mange spil, der skal udkomme i 2018 til pc og PS4, er tilfældigvis Square Enix's Venstre Alive, som har nye skærmbilleder ude for at lette ventetiden.

Det burde jeg gentage, bare fordi Venstre Alive siges at udkomme i 2018, betyder det ikke nødvendigvis, at vi kunne se en fuld 2018-udgivelse. Hikke i udviklingen kan potentielt opstå og forårsage en forsinkelse og kan skubbe det til slutningen af ​​2018 eller 2019.

Den gode nyhed er, at spillet har en del skærmbilleder, der ruller ud for nylig, og som viser forskellige aspekter af spillet, men det er tilfældigvis kun de tre hovedpersoner, forskellige miljøer og nogle gange mecha, der står til at være din modpart.

Ud over ovenstående er de nye skærmbilleder ledsaget af et enkelt kunstværk af Left Alive, der viser det af brændende områder, der matcher andre skærmbilleder og beskrivelser af et forfaldent Moder Rusland.

Hvis du vil tjekke skærmbillederne og illustrationerne her, kan du, selvom de ikke giver nyttig indsigt om gameplay eller mekanik:

Left Alive skærme 2

Left Alive skærme 3

Left Alive skærme 4

Alt i alt, og for at være ærlig, er jeg spændt på at se mere af Venstre Alive, på trods af dets usmukke navn.

Det eneste, vi indtil videre ved i dette øjeblik om Venstre Alive er, at det er sat i verden af Frontmission. Spillet vil følge tre karakterer, mens de forsøger at overleve den forræderiske katastrofe, der har plaget Rusland, som baseret på de forskellige tekster fra dette spil vil situationen blive værre, mens de tre er strandet og efterladt i live under katastrofen.

For mere information om Venstre Alive du kan slå op dens nyligt indsendte Steam side eller du kan besøge den officiel hjemmeside.

Andre medier