Hvordan var artiklen?

1500780cookie-tjekKiller Instinct PC via Steam-version nu tilgængelig
Medier
2017/09

Killer Instinct PC via Steam-version nu tilgængelig

Ligesom 2013-udgaven af Killer Instinct? Vil du spille det på pc via Steam og ikke på Xbox One eller gennem Windows 10-butikken? Der er gode nyheder i Microsoft Studios og Iron Galaxy Killer Instinct er nu tilgængelig til at spille gennem Steam.

Den ældre Killer Instinct spil har en plads i mange spilleres hjerte. Kampspillet er kendt for sine Ultra Combos, scenedødsfald og så videre, ligesom Eyedol er en chef, der vil give dig lyst til at kaste din controller/tastatur henover rummet.

Som det ser ud nu, er udviklerne bag den seneste version af Killer Instinct har bragt den til Steam, som dens officielle beskrivelse ligger nedenfor:

"Den legendariske kampserie er tilbage med over-the-top action, en vild cast af kombattanter, gyngende reaktiv musik og CCC-COMBO BREAKERS!!! Vælg dine ultimative kombattanter, hver med flydende animationer, unikke kamptaktikker og medrivende specialangreb."

Hvis du ikke ved, hvad spillet har at byde på, Killer Instinct indeholder en liste over tilpasningsmuligheder, herunder retro kostumer og tilbehør. En liste med 20 plus karakterer, 20 stadier med alternative miljøer, konkurrencedygtig online matchmaking, online rangerede ligaer, en historietilstand, en omfattende Dojo-tutorial og et Shadow Lab, der lader dig træne en AI-kombattant og udfordre dine venner til asynkrone kampe.

Vil du stadig have et dybere kig på spillet? En video af Kapt Dna Donut sidder nedenfor og viser, hvordan kampe udvikler sig i KI 2013:

Du ved godt, hvad det betyder, ikke? Der kommer mods til Steam-versionen, der potentielt kan ændre spillet og skræddersy Killer Instinct (2013) til din smag. Lige nu vil det tage noget tid, men jeg er sikker på, at fightere som Orchid og Sadira vil modtage særlig behandling engang snart.

Killer Instinct er tilgængelig lige nu til pc og Xbox One. Spillet på Damp har i øjeblikket en 25 procent rabataftale, der sænker prisen fra $39.99 til $29.99 indtil den 4. oktober.

Andre medier