Hvordan var artiklen?

1501890cookie-tjekKogeplade, eventyr-platformsspiller gør sin vej til PS4, pc
Medier
2017/09

Kogeplade, eventyr-platformsspiller gør sin vej til PS4, pc

Runespil ' kogeplade har fundet vej til PS4 og pc. Action-eventyrspillet er en fantastisk afgang fra Runics Torchlight serien, for så vidt den bevarer meget af det kerne-DNA, der gør Torchlight spil så indtagende, men de går i en helt anden retning ved at fokusere mere på udforskning, platformspil og puslespilsløsning i stedet for det traditionelle loot-and-grin gameplay, som Torchlight serien er kendt for.

Spillere vil forsøge at finde vej hjem og reparere verden omkring dem. Ved at bruge den forbedrede og ret store arm skal spillerne kæmpe, opdage og løse gåder undervejs.

Bekæmpe i kogeplade er meget langsommere end hvad du kan finde i Torchlight or Diablo. Det er ikke det største fokus på spillet, og så handler det mere om at tænke taktisk og strategisk i modsætning til bare at trykke på knappen for at vinde. Du kan få et glimt af, hvordan spillet er med traileren nedenfor.

Verden er et mærkeligt og smukt sted. Spillere bliver nødt til at navigere rundt ved at bruge de værktøjer, de har fået, til at transformere og fuldstændigt ændre nogle af miljøerne for både at helbrede landet og gøre fremskridt.

Den mekaniske handske vil give spillere mulighed for at skæve rundt mellem teleporteringspunkter, gribe fat i genstande og platforme på tværs af kløfter.

Feedbacken til spillet har for det meste ikke været andet end positiv. kogeplade havde helt sikkert meget mere momentum bag sig, da det først blev annonceret, men jeg frygter, at en minimal markedsføringstilstedeværelse og at komme ud i en tid, hvor et væld af andre højprofilerede spil lanceres, kan have mindsket noget af hypen.

I hvert fald koster spillet kun $19.99, så hvis du leder efter en meget anderledes eventyroplevelse på PS4 eller pc, kan du få fat i spillet fra PlayStation Store, Steam butik eller fra GOG.com.

Andre medier