Hvordan var artiklen?

1505280cookie-tjekGolf Story Download nu tilgængelig på Nintendo Switch
Medier
2017/09

Golf Story Download nu tilgængelig på Nintendo Switch

Sidebar spil' Golfhistorie er et af de mange nye spil, der er lanceret for nylig til Nintendo Switch. Det finurlige rollespil er lige nu tilgængeligt på Nintendo eShop for $14.99.

Starttraileren for spillet byder på et og et halvt minuts gameplay, der viser alle de underlige, unikke, mærkelige, bizarre, sjove, sjove, destruktive og besynderlige måder, du kan spille golf på i spillet.

Spillere vil forsøge at blive en professionel golfspiller og skal gennemføre en række udfordringer undervejs for at gøre det. Sidebar blander grundlæggende golfspil med en sund blanding af minispil og forskellige færdighedsudfordringer for at holde spillet frisk. Du kan tjekke lanceringstraileren nedenfor for at se, hvordan den er.

Du er nødt til at elske Billy Madison og Røven referencer i splash art.

Anyway, en af ​​spillets gimmicks er at kunne spille golf praktisk talt hvor som helst. Dette inkluderer at skyde bolde mod biler, mod mennesker, mod bygninger, mod dyr og alt muligt andet derimellem. Der er otte forskellige miljøer at udforske, sammen med forskellige golfbaner, udfordringer og side-quests at gennemføre.

Du skal være i stand til at opgradere din golfspiller ved at løse gåder og udføre de nævnte quests for at forbedre dit færdighedssæt og købe nyt udstyr.

Spillet byder også på nogle ikke-golfrelaterede minispil, såsom at bruge droner til at flyve rundt på scenerne, slå græsplænen, deltage i RC-løb og endda lave lidt geocaching for dem af jer med et skattejægers hjerte gemt kl. bunden af ​​din tee.

Mange mennesker beskriver Golfhistorie as Mario Golf møder Earthbound. Jeg har en tendens til at tænke på det som en passende beskrivelse.

Du kan hente en kopi af spillet lige nu fra Nintendo eShop, eller du kan lære mere ved at besøge officielle Golf Story hjemmeside.

Andre medier