Hvordan var artiklen?

1504980cookie-tjekFortnites Battle Royale-tilstand overgår 1 million spillere
Nyheder
2017/09

Fortnites Battle Royale-tilstand overgår 1 million spillere

Det ser ud til, at Battle Royale-overlevelsestilstanden er den næste store ting, som mange udviklere vil jagte. Epic formåede at ramme det store (indtil videre) med den gratis Battle Royale-tilstand i Fortnite, der annoncerer, at de allerede har overgået en million spillere, der har downloadet og givet modet en chance.

Meddelelsen blev lavet via et tweet, de sendte ud, der anerkendte, at en million spillere dukkede op til den første dag af Battle Royale-tilstanden i Fortniate.

De har ikke talt om, hvor meget spillet har solgt indtil videre under dets tidlige adgangskørsel, som inkluderer en betalt version, der er tilgængelig på pc, PS4 og Xbox One. Spillet er dog ikke tilgængeligt på Steam, så det udelukker en stor del af pc-gamingpublikummet, som sandsynligvis ikke vil være generet til at betale for og downloade en helt ny klient til et spil, der vil være gratis. -spil næste år alligevel.

PlayerUnknown's Battlefields developer Bluehole Studios fik faktisk røv som Epic føjede en Battle Royale-tilstand til Fortnite fordi de føler, at det kreativt krænker det, de lavede med deres eget spil. De føler også som om, siden de licenserer Unreal Engine 4 fra Epic, at motorholderen måske begynder at bruge de fremskridt, som Bluehole gør for at få UE4 til at understøtte 100 eller flere spillere tilstrækkeligt og stabilt og derefter gå videre Fortnite ved at bruge disse designteknikker.

Det er helt sikkert småligheder behandlet af Blueholes hånd, men klynker kommer til at klynke.

Under alle omstændigheder taler den tidlige succes af Battle Royale-tilstanden ikke rigtig meget for levetiden Fortnite, dog.

Forvent at se flere spil tage spiltilstanden Last Man Standing/Battle Royale, nu hvor 100-spillers mode er blevet et globalt fænomen, som 10 millioner mennesker har oplevet i PlayerUnknown's Battlefields.

Du kan i øjeblikket spille Fortnite s version gratis, mens spillet stadig er i tidlig adgang over på officiel hjemmeside.

Andre nyheder