Hvordan var artiklen?

1501270cookie-tjekFortnites Battle Royal er nu tilgængelig som gratis opdatering til pc, PS4, Xbox One-spillere
Medier
2017/09

Fortnites Battle Royal er nu tilgængelig som gratis opdatering til pc, PS4, Xbox One-spillere

Epic Games meddelte det Fortnite's seneste Battle Royale-opdatering er blevet gjort frit tilgængelig for deres tidlige adgangstitel. Opdateringen byder på 100 spillere på et PvP-arenakort, hvor spillere vil være i stand til at mikse og matche gameplay og taktik fra standard overlevelsesspil, men med den ekstra bonus fra build-og-fortify mekanikken fra Fortnite.

Epic Games' opdatering inkluderer også en squad-tilstand, så du skal ikke bekymre dig om at blive udelukket for at samarbejde med andre spillere. Og ja, Epic udelukkede spillere for at slå sig sammen og foreløbigt arbejde sammen under Battle Royal beta-testene.

Virksomheden kom også under beskydning, da skaberne af PlayerUnknown's Battlefields fik røv som Epic føjede en Battle Royale-tilstand til Fortnite uden deres tilladelse. Ja, de blev faktisk kede af det.

De sidste to afsnit er farlige, fordi de dækker adfærd, der normalt findes i ondartede kræftceller.

Med hensyn til Battle Royale-tilstanden... Epic er hårdt til at fortælle spillere, at det er gratis at få adgang til og spille. Alt du skal gøre er at gå over til embedsmanden Epic Games hjemmeside og klik på den store gule "Spil gratis" knap.

Fortnite indledt tidlig adgang i løbet af sommeren, men det er ikke tilgængeligt på Steam. Spillets betalte tidlige adgang giver dem, der tilmelder sig tidligt, mulighed for at spille build-and-combat spillet, indtil det bliver gratis at spille næste år. Jeg ved det, jeg ved det... hele forretningsmodellen er helt vild, og jeg aner ikke, hvorfor nogen ville være tilbøjelige til at tilmelde sig. I hvert fald ser det ud til, at Epic så skriften på væggen efter PlayerUnknown's Battlefields overgået 10 millioner solgte enheder og regnede med at prøve deres egen hånd i en Battle Royale-stil mode for Fornite. Det er ikke sådan, at det kunne gøre ondt (fordi det ikke er sådan, at der er noget salg, der faktisk gør ondt), så Epic trak aftrækkeren.

Hvorvidt dette rent faktisk vil vitalisere spillets tidlige adgang skal vise sig, men det vil være en del af spillet fra nu af, mens Epic vil søge at udvide Fortnite med fremtidige opdateringer i den nærmeste fremtid. I den blogindlæg det er nævnt, at deres næste hovedmål er serverstabilitet og at fikse spillet, så det ikke crasher så meget.

Andre medier