Hvordan var artiklen?

1507380cookie-tjekFootball Manager 2018 indeholder overhalet AI, New Match Science, Graphics Engine
Medier
2017/09

Football Manager 2018 indeholder overhalet AI, New Match Science, Graphics Engine

Sega afslørede et væld af nye funktioner til den kommende Football manager 2018. Spillet er klar til udgivelse til efteråret på pc fra den 10. november, og Sega besluttede at skitsere nogle af de ting, du kan forvente at se i dette års udflugt med en kort oversigtsvideo.

Sports Interactive Football manager 2018 vil indeholde en helt ny overhalet AI og hvordan holdene håndterer. Ifølge videoen vil kamppræsentationen også modtage en buff fra sidste års udflugt takket være den nye grafikmotor, der er ansat af Sports Interactive. Du kan se den fire minutter lange video nedenfor for at få alle detaljerne.

Scouting er også ved at blive opgraderet til dette års udflugt, herunder at få scoutingagenter til at opføre sig meget mere som virkelige agenter, finde og scoute spillere baseret på de parametre, der er mest forbundet med real life scouting.

Ikke alene vil der være en ny grafikmotor til at understøtte kampsimulering, men der er også alle nye stadioner og alle nye kampvidenskabelige funktioner for at forbedre spillets overordnede realisme og ledelsesappel.

Detaljer om den "dynamik", som Sports Interactive implementerer i dette års udflugt til Football manager 2018 var ikke fuldt ud detaljerede i denne særlige video, men de har planer om at udrulle flere detaljer i en fremtidig videoopdatering.

De planlægger også at udrulle en række nye videoer i løbet af de næste to måneder op til udgivelsen af ​​spillet i november, der beskriver mere af den nye AI-mekanik for, hvordan NPC'er opfører sig på og uden for banen, sammen med den nye grafikmotor og den sportsvidenskab, som spillere så desperat har bedt om at modtage opgraderinger i forhold til tidligere udflugter.

Du kan holde styr på udviklingen ved at besøge officielle Steam app-side hvor der vil blive lavet yderligere opdateringer op til spillets udgivelse.

Andre medier