Hvordan var artiklen?

1507500cookie-tjekFIFA 18 The Journey Ending Explained
Guides
2017/09

FIFA 18 The Journey Ending Explained

EA Sports besluttede at bringe The Journey tilbage til dette års udflugt FIFA 18 til pc, PS4 og Xbox One. Tilstanden ser Alex Hunters tilbagevenden sammen med et par nye ansigter. For spillere, der ikke har tålmodighed eller tid til at gennemspille den otte timers oplevelse, er her en hurtig gennemgang, der forklarer spillets afslutning.

FIFA 18: Rejsen – Alex Hunter vender tilbage starter med, at Danny Williams og Alex Hunter tjekker en gadekamp i Brasilien, de duo spiller en hurtig kamp, ​​inden de tager tilbage til Storbritannien, hvor de arbejder hårdt, og både Alex og Danny arbejder sig op til startopstillingen på Manchester Forenet.

Til sidst kommer Alex til startopstillingen og laver nogle presseture og møder til sidst sin tidligere barndomsven og ærkerival, Gareth Walker. Under deres møde advarer Gareth Alex om hans agent, Michael. Gareth fortæller Alex, at han har hørt nogle ubehagelige ting om Michael.

FIFA 18 Rejsen - Gareth vender tilbage

Michael præsenterer dog Alex for et tilbud om at slutte sig til Real Madrid efter at have talt med Premiere League-klubrepræsentanten. Alex springer på tilbuddet som en drøm, der bliver til virkelighed.

Det viser sig dog, at repræsentanten, der talte med Michael, faktisk var falsk, og efter at Alex havde givet sit bud på at skifte fra Manchester United, er han efterladt i en forfærdelig position, hvor han næsten er ude af ligaen, efter at Michael spolerede aftalen.

Til hans store overraskelse og ærgrelse kommer Alexs far ham til undsætning og giver ham mulighed for at slutte sig til MLS' LA Galaxy i Amerika. Alex accepterer tilbuddet efter at have overvejet at fyre Michael som sin agent.

Tingene er dog ikke meget bedre i Amerika. Alex og hans far har det hårdt, og Alex slår hovederne med sine pops, fordi hans far havde efterladt ham og hans mor i et hårdt sted, mens Alex var ung.

FIFA 18 The Journey - Deadbeat Dad

LA Galaxys træner Gonzalez bruger sine egne livserfaringer til at hjælpe med at guide en urolig Alex ind på den rigtige vej i livet og forklarer ham, at han engang havde en mulighed for at gøre store ting, men spildte den væk. Hans visdom holder Alexs hoved koldt og lige.

Men tingene forbliver ikke kolde længe, ​​da Alex så opdager, at han har en halvsøster, der dukker op til et af hans spil. Den følelsesladede rutsjebane får den unge fodboldstjerne til at skændes med sin gamle mand og sin halvsøster, især fordi han var vred over, at hans far aldrig fortalte ham, at han havde en halvsøster.

Alexs søster, Kim Hunter, gør alt for at hjælpe med at reparere deres ikke-eksisterende forhold ved at invitere ham til et af hendes spil.

Alex er ikke desto mindre stadig vred på sin far over ikke at have fortalt ham om den anden familie, men så finder han ud af, hvorfor hans far gik ud af ham og hans mor: Det viser sig, at Kims mor døde, og Alexs far blev i Amerika for at hjælpe opdrage Kim, så hun ikke ender i plejefamilie. Det var grunden til, at han aldrig vendte tilbage til England.

FIFA 18 - Du er en jæger

Efter nogle strabadser med at vinde over respekten fra sine holdkammerater på LA Galaxy, hjælper Alex til sidst med at føre holdet til en sejr i MLS-mesterskabet.

Med respekt på skuldrene og trofæet i hænderne runder Alex sæsonen af ​​med LA Galaxy ved at vende hjem efter at have sluttet fred med sin far og sin søster.

Danny Williams, Alexs mangeårige ven, hilser på ham derhjemme, og de to engagerer sig i en venlig en-til-en for gamle dages skyld og varsler om, hvad der skal ske for Danny.

I mellemtiden trækker Alexs far endnu en stor tjeneste til ham og åbner handelsmuligheder med Paris Saint Germain, Atletico Madrid og FC Bayern Munchen.

Under Alexs rejse til udlandet ender han med at fange den forkerte side af en meniskrivning i benet, hvilket sætter ham ud af drift i et par måneder. Alexs bedstefar, Jim, hjælper med at muntre ham op og give ham en direkte snak om at spille sikkert og tænke på karrieren foran ham.

FIFA 18 - Bare chilling

I løbet af denne tid forsøger Danny Williams at genoplive sin egen karriere i Manchester United. Danny ender med at hjælpe Manchester med at kæmpe hårdt for at nå Premiere League. Han formår endda at assistere klubben med at slå Liverpool, hvor Danny får revanche på Alexs vegne mod Gareth Walker, den lille turncoat.

I mellemtiden, efter at have modtaget en peptalk fra sin søster og fået hovedet tilbage i spillet, kommer Alex sig over sin knæskade og formår at tage sin nye klub til ligafinalen for at vinde et mesterskab.

Efter at have gennemført finalen og vundet en for holdet, tager Alex sin bedstefar, Jim, tilbage til Amerika for at møde Kim Hunter for allerførste gang.

Rejsen ender med, at Alex modtager et telefonopkald fra en repræsentant, der ønsker at gøre Alex Hunter til et globalt ikon ved at få ham ind i Real Madrid. Efter at have fremsat tilbuddet, klukker Alex vantro, da skærmen toner til sort.

Andre vejledninger