Hvordan var artiklen?

1500220cookie-tjekDynasty Warriors 9 Gameplay viser Yu Jin
Medier
2017/09

Dynasty Warriors 9 Gameplay viser Yu Jin

Dem af jer, der tilfældigvis kan lide Dynasty Warriors serie af spil vil endelig være i stand til at se mere af Koei Tecmo og Omega Forces' Dynasty Warriors 9 takket være en ny video, som viser Yu Jin fra Wei.

Den nye video kommer fra et PlayStation "Live Show" på Tokyo Game Show 2017, der indeholder kampsekvenser af Wei-officeren Yu Jin. Gameplay-optagelserne i videoen ser stadig ud til at være meget tidlige og er som forventet, men nogle af grafikken, animationerne og andre aspekter af Dynasty Warriors 9 skulle løbe ud i god tid.

Videooptagelserne, der viser Yu Jin i aktion, kan ses lige her takket være PlayStation Japans YouTube-kanal, men hvis du vil springe gennem videoen og se en specifik deltidsstempler, skal du sidde nedenfor:

Forhåbentlig vil Koei Tecmo og Omega Force være i stand til at tilføje mere til det eksisterende design af Dynasty Warriors så det kommende spil vil se og spille bedre end dets tidligere udgaver. Det er dog kun tiden, der vil vise, hvordan det færdige produkt bliver ved lanceringen.

Sidst men ikke mindst, hvis du gik glip af den seneste karakter, der viser de seneste officerer og helte at deltage i Dynasty Warriors 9's liste, den officielle hjemmeside viser Guo Jia fra Wei, Zhou Tai fra Wu, Guan Yinping af Shuog Sima Yi fra Jin, alle optræder på nævnte websted. Med det sagt, vil vi sandsynligvis se flere karakterer fra de fem forskellige fraktioner, der kommer i den nærmeste fremtid.

Dynasty Warriors 9 er indstillet til at blive lanceret i Vesten engang i begyndelsen af ​​2018 på tværs af pc, PS4 og Xbox One. Hvad angår den japanske version, vil den kun lanceres til PS4.

Andre medier