Hvordan var artiklen?

1501310cookie-tjekDoomtrooper bliver fuldt finansieret på Kickstarter på kun 36 timer
Medier
2017/09

Doomtrooper bliver fuldt finansieret på Kickstarter på kun 36 timer

Justin Reynards Doomtrooper, et digitalt samlerobjekt kampkortspil, behøvede kun $15,000 for at komme til live. Den digitale CCG formåede dog at samle $16,000 på kun 36 timer efter at have været på crowdfunding-platformen. Kampagnen har stadig 27 dage tilbage og vil sandsynligvis overgå flere milepæle.

Spillet er en genindspilning af kortspillet fra tilbage i 1990'erne, kendt som Mutant Chronicles. Et spil til Sega Genesis og 32X blev også lavet baseret på egenskaben kendt som Doomtrooper. Det var et populært post-apokalyptisk, galaksefarende, dieselpunk-univers, der havde sin helt egen stil. Bøgerne var også en god læsning, hvis du var interesseret i at hente dem.

En lavbudgetfilm med Thomas Jane og Ron Perlman i hovedrollerne udkom for et stykke tid siden, men det var en så lavbudget affære, at det var svært at sætte pris på den ud over at være lidt mere end en guilty-pleasure B-film, der syntes egnet til Syfy kanal.

Under alle omstændigheder handler spillet i sig selv om at genvinde den grufulde, blodige, uforudsigelige natur. Mutant Chronicles universet, som angivet i pitch-videoen nedenfor.

Kernen i spillet vil være en multiplayer en-mod-en udflugt i PvP-stil til Mac og PC. Den vil indeholde 400 kort og engelsksproget tekst. Hvis de kan fortsætte med at nå disse strækmål, har de planer om at bringe spillet til iOS, Android og Linux sammen med Xbox One. Jeg ved ikke, hvorfor Nintendo Switch ikke er deroppe, fordi den konsol er penge lige nu.

Den næste store milepæl ville være at opbygge en omfattende single-player-kampagne for at uddybe historien og give spillerne en lidt af en funderet fornemmelse af spillets verdensopbygning og lore gennem CCG. Det virker lovligt for mig.

Jeg forestiller mig, at mange mennesker, der bakkede op, håber at låse op for det strækmål for single-player-kampagnen, for efter min mening var det det, der virkelig gjorde Mutant Chronicles lore skiller sig virkelig ud, hvilket ikke er noget, der kom ind i videospillene så godt tilbage i 1990'erne.

I hvert fald kan du lære mere om Doomtrooper eller bidrage til sagen ved at besøge Kickstarter side.

Andre medier