Hvordan var artiklen?

1500480cookie-tjekDissekere hvorfor Matt Furie er hyklerisk med sine DMCA og juridiske trusler
Medier
2017/09

Dissekere hvorfor Matt Furie er hyklerisk med sine DMCA og juridiske trusler

Med den nylige aktivitet, som Matt Furie, skaberen af ​​Pepe, er ved at blive udmøntet i, angående hans DMCA-krav og sagsøgte folk over brugen af ​​Pepe the Frog, har det udløst en masse kontroverser. Videospil, der skildrer Pepe, artikler med Pepe og andre scenarier, inklusive den grønne frø, ser ud til at være modtagelig for DMCA-strejker og får Furie og hans juridiske mandskab til at sagsøge folk. Det ser dog ud til, at Furie krydser stregen, og det inkluderer en streg, som han selv tegnede.

Illustrationen af ​​netop denne streg, der blev tegnet for et stykke tid siden, skete netop i år, kan du huske, hvornår det skete? Jeg vil fortælle dig, når det skete, denne linje med at være "rimelig" startede tilbage den 26. januar 2017.

Jeg vil gerne kalde denne del røveri, men netop denne "linje", som Furie konstruerede, blev ledsaget af en Kickstarter kampagne der bad om $10,000 og nåede $34,757 (og tæller) for at finansiere "Save Pepe - vær sød mand." Hvis du tænker "hvad betyder denne 'Red Pepe - vær sød mand' overhovedet?" Nå, det skal jeg fortælle dig. Det hele startede med, at Furie ville tage Pepe tilbage fra "Internettet", fordi han følte, at de korrumperede karakteren.

Ud over ovenstående mærkede ADL (Anti-Defamation League) Pepe som værende et hadesymbol, hvilket bragte Furie, jeg citerer, i en "dårlig krise" og "havde været noget svært" for Furie at "håndtere", og dermed udløst "Red Pepe - vær sød mand."

For at opsummere Kickstarter-kampagnen...

“Før Pepe the Frog var et meme, der blev udpeget som et hadesymbol af Anti-Defamation League, begyndte han sit liv som en salig stenet frø i min tegneserie Boy's Club, hvor han nød et simpelt liv med snacks, sodavand og trække sine bukser hele tiden. langt ned for at gå og tisse. Boy's Club debuterede i 2006, Pepe blev et meme omkring 2010, hvorefter han blev hængende på internettet længe nok til at blive en institutionelt anerkendt hademaskot. Det er overflødigt at sige, at det er et mareridt, så jeg slog ham ihjel. Men nu vil jeg gerne bringe ham tilbage, og jeg vil gerne bede om din hjælp til at finansiere en ny zine, der fejrer en genopstanden Pepe, en der skal skinne et lys i alt dette mørke og føle sig godt igen.” 

 

- Matt Furie

Så med andre ord, han havde brug for dine penge for at bringe en fiktiv karakter tilbage... Jeg vil lade dig tænke lidt over det.

Desuden fører dette til den "linje", som Furie tegnede, fordi det er det andet afsnit i Kickstarter-kampagnen. Den "linje", som han, Furie, selv hævder at være et urimeligt mål, der i øjeblikket manifesterer sig, mens vi taler, sidder nedenfor:

"Vi forstår, at der ikke er nogen måde at kontrollere internettet fuldt ud på, eller hvordan folk beslutter sig for at bruge Pepe the Frog. At forsøge at kontrollere det ville være et helt urimeligt mål. Når det er sagt, er målet med dette projekt at genoplive Pepe positivt gennem skabelsen af ​​en helt ny tegneserie i ånden fra den originale BOY'S CLUB."

At se på hans seneste handlinger og derefter sammenligne dem med udsagn ovenfor er i høj grad en oxymoron, ikke?

Furie hævder, at det ikke nytter noget at prøve at kontrollere internettet, og alligevel forsøger han at kontrollere internettet. Han hævder, at der ikke er nogen måde at kontrollere, hvordan folk bruger Pepe, og alligevel forsøger han bogstaveligt talt at kontrollere, hvordan folk bruger Pepe ved at true dem med retslige skridt.

Furie bemærkede desuden, at han mistede licensaftaler, da fiaskoen eskalerede over Pepe tidligere, og nu arbejder han sammen med en advokat for at beskytte karakteren, efter at han "gen-debuterede Pepe." Men han har ikke engang re-debuteret Pepe endnu, og strejker bliver allerede sendt ud. Den nye Pepe er stadig i værkerne og debuterer i december som bekræftet af Furie selv September 17th:

"Lige nu arbejder vi hårdt på at skrive, tegne og designe den nye Pepe the Frog-zine sammen med alle vores fede belønninger! Dette er den del af processen, hvor vi gemmer os lidt og skaber! Tak for din fortsatte tålmodighed og støtte i denne tid."

Vi kan se de seneste advarsler fra Furies advokat (eller advokater) med udvikleren af Vaping Simulator og Furie sagsøger konservative for at bruge tegnet:

"Din brug af Pepe the Frog i forbindelse med din promovering af had er uautoriseret og uacceptabel. Pepe er en fredelig frø, der repræsenterer sammenhold og sjov – ikke had.”

Så Furie havde brug for penge for at bringe Pepe tilbage i et positivt lys efter at have hævdet, at du ikke kan kontrollere internettet, men han bruger også advokater til at kontrollere, hvordan folk bruger Pepe på internettet.

Med det hele sagt, hvem er egentlig urimelig her? Ud fra hvad jeg har observeret, synes Furies hykleriske handlinger at manifestere "urimelige" mål.

Andre medier