Hvordan var artiklen?

1506610cookie-tjekDestiny 2-guide: Xur-placering og varer til 29. september 2017
Guides
2017/09

Destiny 2-guide: Xur-placering og varer til 29. september 2017

Uanset om du kan lide at omtale ham som derpy Xur eller bare Xur, er han nu tilbage og søger at bytte sin varebeholdning til Guardians, der har ekstra Legendary Shards ved hånden. Destiny 2 er i øjeblikket ude nu til PS4 og Xbox One.

Hvis du tilfældigvis leder efter Xurs placering i denne uge og ikke ved, hvor han kan være, vil denne guide forhåbentlig være til noget. Tilbud Destiny 2 spillere et nyt udvalg af eksotiske genstande, dog ikke et nyt våben, spillere vil være i stand til at finde hans opholdssted i Giant's Scar, Echo Mesa-sektionen af ​​Io, i en hule.

De eksotiske genstande, Xur har i denne uge, har lidt af noget for enhver smag: For Titans et bryststykke ved navn Hallowfire Heart, til Hunter et sæt handskerne ved navn Mechaneers Tricksleeves, og til Warlock-støvler med navnet Transversive Steps, som ses nedenfor:

  • (Titan bryststykke) Hallowfire Heart – 23 legendariske skærver
  • (Jægerhandsker) Mechaneer's Tricksleeves – 23 legendariske skår
  • (Warlock Boots) Tværgående trin – 23 legendariske skærver
  • (Maskinpistol) Riskrunner – 29 legendariske skærver

Hvad angår våbnet, som er en maskinpistol, kommer Riskrunneren. Våbnet er ikke dårligt, men det er heller ikke alt for godt. Det skal også bemærkes, at spillere vil være i stand til at opnå dette eksotiske våben blot ved at spille kampagnen, hvilket betyder, at hvis du har det ved hånden lige nu, vil du ikke opleve noget nyt.

Hvis du tilfældigvis er tomhændet og ikke har nogen Riskrunner, bør du hente maskinpistolen. Hvad angår specielle frynsegoder og evner, giver Riskrunner brugeren, når han tager skade fra bueenergi, et frynsegode, der lader våbnet affyre en endeløs mængde kugler, der gnister og lænker lynskader mellem fjender.

En videoguide af YouTuber Pacey McGarry har en kort oversigt, der viser Guardians, hvordan Xur-beholdningen ser ud i denne uge.

Destiny 2 er i øjeblikket ude nu til PS4 og Xbox One, og vil få en pc-version i slutningen af ​​oktober.

Andre vejledninger