Hvordan var artiklen?

1507270cookie-tjekCuphead lanceres officielt til pc og Xbox One
Medier
2017/09

Cuphead lanceres officielt til pc og Xbox One

Cuphead har endelig ramt spilscenen, og den er nu tilgængelig på tværs af pc og Xbox One, hvor førstnævnte er tilgængelig via Steam og GOG. 2D-action-eventyr-platformsspillet bringer et tegneserietwist fra 1930'erne med hardcore-fjender.

Hvis tutorials giver dig en hård tid, vil du finde det Cuphead slår det kun op gennem sværhedsgradsindstillingerne "Normal" og "Ekspert". Hele ideen bag Cuphead er, at det er et hardcore 2D-spil, der byder på kunstværker og figurer i retrostil, som ligner ældre spil.

Hvis du undrer dig over hvad Cuphead bringer til bordet med hensyn til gameplay og andet indhold, er hele præmissen omgivet af minimale liv, angreb af fjender og bosskampe, der adskiller det værste fra det bedste.

"Cuphead er et klassisk løb og pistol-actionspil, der er stærkt fokuseret på bosskampe. Inspireret af tegnefilm fra 1930'erne er det visuelle og lyden omhyggeligt skabt med de samme teknikker fra æraen, dvs. traditionel håndtegnet cel-animation, akvarelbaggrunde og originale jazzoptagelser."

Hvis du ikke helt kan klippe det af dig selv og har brug for hjælp, ingen bekymringer. Cuphead byder på Mugman, som kan antages i både single-player eller lokal multiplayer, mens han krydser nye verdener og forsøger at afgøre oddsene med djævelen selv.

Desuden er nye våben og superbevægelser til opdagelse, og om emnet opdagelse er skjulte hemmeligheder spredt rundt, som den nysgerrige gamer kan opdage.

Den officielle annoncering trailer ligger nedenfor for din billedoplevelse.

Helt ærligt, jeg kan godt lide, hvad Cuphead har at tilbyde via sine mange trailere. Spillet ser solidt ud og tramper på spillerne for at forbedre spilleren, og jeg taler ikke om et-hit KO-ting, jeg taler om at vælge en spiller til at bruge reaktionstid og andre færdigheder til at sejre over de udfordringer, det kaster ud konstant .

Som i lige nu, Cuphead kan købes på pc via Damp og GOG for $19.99, hvilket gælder for dens Xbox One-version.

Andre medier