Hvordan var artiklen?

1507570cookie-tjekBethesda har tilsyneladende fjernet al Bloatware fra PC Creation Club
Medier
2017/09

Bethesda har tilsyneladende fjernet al Bloatware fra PC Creation Club

Det er blevet rapporteret af flere brugere, at Bethesda har fjernet alle former for bloatware fra pc-versionen af ​​Creation Club. Intet ord om, at PS4 og Xbox One-filudvidelsen ophører, er dukket op, men det betyder, at dit spil Skyrim og Fallout 4 på pc bør ikke udvides uden dit samtykke.

Det, der ville gøre denne situation meget bedre, er, hvis Bethesda lavede Creation Club til et selvstændigt program, som du skulle downloade og linke til dit spil Skyrim or Fallout 4. Derudover ville det være smart at få Creation Club til at indeholde merit mods, der er som store udvidelser, som du ikke kan finde andre steder.

Desværre er intet af ovenstående blevet til noget, men det er både gode nyheder og dårlige nyheder, at folk på pc ikke længere behøver at bekymre sig om deres spil. Skyrim og Fallout 4 udvide med uønsket indhold som før, men der er en hage.

Når man ser på de gode nyheder først, har Bethesda tilsyneladende holdt sit ord om, at pc-afspillere vil være fri for bloatware, men det største problem er, at Creation Club stadig er der og optager plads med sine tidligere opdateringer.

Vil du have yderligere bevis? YongYea undersøger sagen, og hvor meget plads pc-brugere mister baseret på den seneste handling fra Bethesda:

Som bemærket i videoen, tror jeg ikke, at konsolspillere (PS4 og Xbox One) kan undslippe dette (bloatware) på grund af obligatoriske love, der håndhæver denne handling til at gælde for alle konsolejere, der besidder Skyrim or Fallout 4. Dette er yderligere forklaret på bethesda.net på det andet indlæg, frem til sidste FAQ.

Inden du logger ud, er den gode nyhed, at den samme Cartogriffi, som skrev de to FAQ-indlæg op den 24. august, der blev vist i ovenstående link, også tog til en anden del af bethesda.net forum i dag for at forklare følgende oplysninger:

"Vi ser også på måder at afbøde virkningen af ​​hyppige patching på applikationer som script-forlænger."

Dette er gode nyheder, da SKSE-64 Bit-teamet ikke behøver at skabe hyppige workaround-builds for at imødekomme eventuelle ændringer, som Creation Club bringer, hvilket burde hjælpe script-forlængerens alfa-udvikling.

Andre medier