Hvordan var artiklen?

1507530cookie-tjekAssassin's Creed Origins Sand Cinematic Trailer har imponerende musik
Medier
2017/09

Assassin's Creed Origins Sand Cinematic Trailer har imponerende musik

Ubisoft udgav en ny filmisk trailer til Assassin's Creed: Origins kaldet "Fra Sand". Traileren er stort set intet, der består af lidt mere end filmiske kulisser, der fortoner sig med sandets essens.

Traileren er lige under to minutter lang, men musikken fra Max Richter er uhyggeligt tilfredsstillende. Der er en luftighed for den minimaliserede tilstedeværelse af instrumentering, med en obo og klarinet, der tilføjer stemning omkring de bløde salmer fra to kvindelige vokalister. Du kan se traileren herunder.

Som det er sædvanligt med de fleste film, er det visuelle omfattet af specialeffektkapslen af ​​slowmotion, hvilket giver seerne korte glimt af forskellige objekter og kulstof-livsformer, der forsvinder ind i sandets ånde.

Lige som musikken begynder at tage fat, begynder traileren at slutte. Heldigvis YouTube-outlet Assassin's Creed-universet lykkedes at uploade hele sangen komponeret af Max Richter og arrangeret af Roman Paillot. Sangen er "Path 3 (7676)".

Det er fantastisk, men "Path 7676" ser faktisk ud til at bære nogle af Jesper Kyds "Ezios familie"-vibes med sig. Interessant sangudvalg af Ubisoft, men åbenbart ikke en tilfældighed.

Du genkender måske nogle af Richters æteriske musikalske bevægelser og beherskede brug af symfoniske instrumenteringer med hans uhyggeligt faste kompositioner fra projekter som f.eks. De resterende eller hans egen fortolkning af de ikoniske Vivaldi-scener.

Det interessante er, at hvor kunstnere som Oskar Schuster fokuserer på blid beslutsomhed, går Max Richter efter et mere afslappet mål med sine kompositioner og hjælper hans værker til at skille sig ud i et hav af musikalske dynger, der indeholder så mange forskellige typer af sløve ambiente stykker, der fylder interwebs. disse dage. Det er sjældent at finde en kunstner, der er i stand til at producere musik, der både er indesluttet og alligevel progressiv.

Der er i hvert fald ikke så meget at sige til Assassin's Creed: Origins. Det er ikke et meget imponerende spil, for enhver fantasi. Ubisoft har spildt en masse tid på at forsøge at omgå alle "We Wuz Kangz!" memes, der har overhalet det meste af diskussionen om det uinspirerede open-world actionspil, der udkommer til oktober til pc, PS4 og Xbox One.

Andre medier