Hvordan var artiklen?

1502260cookie-tjekAnthem Director bekræfter, at spillet vil have en beta
Medier
2017/09

Anthem Director bekræfter, at spillet vil have en beta

Mass Effect: Andromeda skabte en del postyr, da det var klar til udgivelse, og med rette, på grund af mange af problemerne omkring spillet. EA og BioWare er dog ved at lave et nyt spil ved navn Anthem og vil udgive en spilbar beta engang i fremtiden.

Hvis du ikke ved det, Anthem er et plyndre-skydespil, der søger at komme ind i rummet Tom Clancy's The Division, Warframe, og Skæbne, samtidig med at Sci-Fi-elementerne fra de to sidstnævnte spil bevares, men de tre nævnte titlers rensning og grundlæggende koncept.

Selvfølgelig ramte spillet som altid den offentlige scene med en scriptet gameplay-trailer og skabte en masse buzz. Efter den buzz fik spillere til at snakke om, hvorvidt spillet vil være godt eller ej, især efter det modreaktion, som EA og BioWare stod over for, da de leverede Mass Effect: Andromeda.

Nå, ifølge publikationssiden GameRant, viste det sig, at en tidlig opbygning af spillet vil komme ud, så spillere kan teste og se, om titlen vil leve op til snakken om dens gameplay-trailer tilbage på dette års E3.

Ud over ovenstående er denne tidlige version tilfældigvis en spilbar beta, som blev bekræftet af Anthems direktør over på Twitter. Du kan læse den lille samtale mellem TJ og Jonathan Warner, som ses nedenfor:

https://twitter.com/Bio_Warner/status/912864383717408768

Da spillet har en udgivelsesdato sat til 2018, vil der gå et stykke tid, før vi modtager væsentlige nyheder om spillet, og om det har fordele gemt indeni eller ej. Men når man ser, hvordan Warner blev ved med at gentage, at spillet er en vej ud, og at det er for tidligt for detaljer, vil spillere sandsynligvis få mere information på PlayStation Experience 2017 eller ved en anden begivenhed om Anthem i den nærmeste fremtid.

Endelig er der ingen ord om, hvorvidt denne beta vil blive åbnet eller lukket, men det, der er sikkert, er det Anthem udkommer til pc, PS4 og Xbox One engang næste år.

Andre medier