Hvordan var artiklen?

1441980cookie-tjekFor Honor Ending Forklaret
Nyheder
2017/02

For Honor Ending Forklaret

Ubisofts For Honor har formået at virkelig slå en akkord med spillere efter lanceringen til Xbox One, PS4 og PC. Hack-and-slash Vikings versus Samurai versus Knights-spillet har sin egen kampagnetilstand med en historie centreret omkring Blackstone Legion og deres tørst efter krig. For dem af jer, der er lidt forvirrede over, at historiekampagnen slutter med For HonorDenne artikel vil forsøge at forklare det.

For Honor starter med Apollyon, den ottende leder af Blackstone Legion - en voldelig fraktion fra Ridderens hær - der forklarer, hvordan Ashfields verden engang var en slagmark, et sted for evig krig mellem tre store fraktioner, Samurai, vikinger og ridderne. Denne krigende stat blev indført efter en kataklysmisk begivenhed, der forstyrrede landet og tvang de tre fraktioner til at kæmpe om ressourcerne.

Til sidst ønsket samurai fred og gik af sted, vikingerne døde for det meste, og ridderne tog kontrol over det meste af Ashield ... indtil århundreder senere begyndte Blackstone Legion at rejse sig. Under ledelse af Apollyon begyndte Blackstone at ødelægge de andre jernlegioner, overtage deres land og rekruttere kun deres stærkeste krigere.

En af de krigere, som Apollyon rekrutterer, er den ærefulde varden, en ridder, der blev edsvoret for at opretholde fred. Apollyon afslører imidlertid ikke for Warden, at hendes plan er at avle og pleje krig. Dette bliver tydeligt, når Blackstone Legion fører et angreb mod vikingerne og deres madopbevaring, ikke deres krigere. Varden bliver desillusioneret, når det afsløres, at Apollyon ønsker at fremme krig ved at sulte af vikingenes svage stammer og tvinger kun deres mest desperate - at hun kaldte “ulve” - til at rejse sig til lejligheden og kæmpe for at overleve.

Efter at have set denne handling af vildskab fra Apollyon, Gardenen afviger fra Blackstone Legion, går deres egne veje.

Til ære - krig

Vikingerne, efter at have været udsultet af deres fødevareforsyning, begynder at kæmpe mellem hinanden i vinterens hårde tider. En Raider fra en Warborn-stamme bliver pakkenes "ulv", henter mad til sin stamme og til sidst tager ting et skridt videre ved at samle en hær og angribe landene for hans fjender ... inklusive Samurai.

Under vikingeanfaldet på Samurai's store palads ender kejsermesteren - som var blevet fængslet i tre år på grund af insubordination - med at blive frigivet. Apollyon forsøger i mellemtiden at løsrive “ulve” blandt samuraierne ved at tvinge deres øverste befal og generaler til at kæmpe til døden i en sump. Hendes plan er, at den, der er den sidste stående, kan herske over landet i håb om, at dette tvinger den fredelige Samurai til endnu engang at engagere sig i krigskunsten.

Men en Daimyu navngivet Ayu der er tvunget til at kæmpe i deathmatch opsætningen af ​​Apollyon, formår at overbevise de andre chefer til at arbejde med hende og samle en hær til at arbejde sammen i stedet for at kæmpe med hinanden.

Ayu lykkes at forene sit folk og førte hende hær til portene af Ashfield i et forsøg på at besejre Apollyon og Blackstone Legion.

I mellemtiden vender Warden tilbage og formår at rekruttere nogle af Apollyons egne højregeneraler til at gøre oprør mod Blackstone Legion. Dette sker, efter at Apollyons krigstørst har skabt hungersnød, øde, død og ødelæggelse over hele Ashfield, hvilket efterlader næsten alle Iron Legion-fraktioner og dets folk udryddet.

Den Warden formår at skære igennem Blackstone Legion kræfter, der baner en måde for Ayu og hendes hær af Samurai til at lancere en endelig angreb mod Apollyon og hendes kræfter.

Til ære - Ayu

Kejsermesteren vender ud mod Apollyon i en kamp mod en på toppen af ​​det kollapsende Blackstone-slot, hvor mestermanden besejrer Apollyon og får at vide, at hendes eneste mål var at forevige krig og frigive ulve blandt hver fraktion og holde dem tørstige efter kamp . Ifølge Apollyon var Ashfield i en konstant tilstand af forstyrrelse og ødelagde konstant sig selv, hvilket betyder, at den naturlige orden af ​​ting var ødelæggelse. Hun forklarer mesteren, at hver af fraktionerne skulle presses til at løsrive deres ulve, for at kæmpe og føre krig, da krig var menneskets naturlige orden, ligesom ødelæggelse og kaos var den naturlige orden i Ashfield.

Efter at have besejret Apollyon, angriber Viking-raiders slottet, og ridderne, Samurai og vikingerne deltager i en syv årig krig. Spillet slutter med tre af de øverste befalere fra hvert fraktionsmøde i håb om at bringe fred tilbage til Ashfield… de beslutter dog, at de sandsynligvis ville dø i processen.


TL; DR: Vikinger, riddere og Samurai forlader fredeligt mellem hinanden for det meste efter tidligere at have været involveret i hundrede års krige. Apollyon, lederen af ​​Blackstone Legion, udtænker bearbejdninger for at skabe krig blandt vikingerne, ridderne og Samurai. Det virker. Hun formår at få alle tre fraktioner til at deltage i årelange krige med hinanden, fordi hun mener, at der blandt alle mænd er ”ulve”, der skal frigøres for at slukke krigen tørst. Selv når Blackstone Legion omsider falder, lever Apollyons plan om at opretholde strid og krig mellem de tre fraktioner længe efter hendes nederlag.

Andre nyheder