Hvordan var artiklen?

1440011cookie-tjekResident Evil 7 Endings Forklaret
Nyheder
2017/01

Resident Evil 7 Endings Forklaret

Resident Evil 7 har flere afslutninger afhængigt af forskellige forskellige valg, som spillerne kan træffe på vitale punkter i spillet. Der er en god og dårlig ende i Resident Evil 7 men hvis du har brug for lidt hjælp til at finde ud af, hvad der skete, viser denne guide det klart for dig, uanset om du spiller på pc, PS4, PSVR eller Xbox One.

Spillet starter med to beskeder, som Mia Winters spiller til hendes mand Ethan Winters. I en meddelelse er hun lystig og fortæller ham, hvor meget hun savner ham. I den anden besked forstyrres hun og beder ham om at holde sig væk. Dette skete i 2014, tre år senere i 2017 Ethan modtager en anden kryptisk besked fra Mia, og denne gang følger han den til Dulvey, Louisiana, til et tilsyneladende forladt gård.

Når Ethan kommer dertil, finder han ud af, at forskellige mennesker var forsvundet, da de tjekker huset, da ejerne, Baker-familien, tilsyneladende også var forsvundet. Ikke desto mindre opdager Ethan ved hjælp af nogle gamle VHS-optagelser som guide, en skjult passage gennem pejsen, der fører ham ned i en kælder, hvor han finder en Mia ... fredeligt hviler på en seng. Han vekker Mia og de to planlægger deres flugt, men Mia er forstyrret ... urolig… og hun ville ikke, at Ethan skulle finde hende.

Resident Evil 7

Når Mia fører dem ud af huset, drejer hun og angriber Ethan og tvinger ham til at gengælde ved at slå hende med en øks. Mia dør dog ikke. Et forvrængt ansigt snoet til en monstrositet af raseri og vold, Mia griber fat i en motorsav og fortsætter med at skræmme Ethans arm og skærer den af ​​over håndleddet.

Ethan formår at finde en pistol og tilsyneladende "dræbe" Mia ... igen. Kun han er slået ud af Jack Baker, ejeren af ​​den gamle plantage.

I virkeligheden kom Mia ikke bare magisk ind i en ond heks. Det viser sig, at hun faktisk blev kontrolleret af et E-Series-eksperiment kendt som Eveline, en magtfuld lille pige, der var en del af et tophemmeligt eksperiment. I en flashback-sekvens viser det sig, at Eveline er i Mias sind, vrider og fordrejer hendes fornuft, tvinger hende til at opføre sig som et monster - Eveline fortæller Mia at straffe og dræbe Ethan, hvilket er, hvad der førte til, at Mia skar af Ethans arm og forsøgte at dræb ham med motorsagen.

Resident Evil 7

Eveline var sluppet væk fra sin holdecelle ombord på et forskningslaboratorium, der rejste ned ad Mississippi-floden. Mias job var at arbejde som vicevært over Eveline, der havde vildfarelser om at ville have en familie. Mia lod som om hendes surrogatmor. Operationsdirektør Alan Droney havde ikke ordentligt sikret Eveline under en deres test, og hun formåede at flygte. De var ikke i stand til at holde hende begrænset ved hjælp af serumene, og hun begyndte en hurtig mutationsproces. Som E-virus testperson havde Eveline evnen til at bruge psykotropiske forvrængninger, hallucinationer og forslag til at tvinge folk til at gøre, hvad hun ville, gennem et psykofysiologisk mutagen.

Under en flashback til 2014 opdages det af Mia, at Eveline drebet med afkom i form af regenerative mutanter, hvoraf nogle blev dannet af skibets besætningsmedlemmer. Mia forsøger at dræbe Eveline men mislykkes, og finder sig i stedet fortæret af mutagen og kontrolleret af Eveline. Før Eveline overtager fuldstændigt, formår Mia at sende Ethan en besked, der beder ham om at holde sig væk og glemme hende. Det gør hun kort før hele skibet går ned på land.

I løbet af den treårige periode havde Eveline dog vovet sig uden for skibet og begyndt at inficere alt i nærheden, inklusive Baker-familien; starter med Jack og arbejder sig igennem Marguerite Baker, Jacks kone, Lucas Baker, Jacks søn og Zoe Baker, Jacks datter.

Bedstemor Pain

Eveline sluttede med at bo hos bagerne på grund af hendes hurtigt forringende fysiske form. Det forklares i en af ​​rapporterne, at hun har hurtig cellevækst, hvilket gør hende til en gammel kvinde, hvilket gør hendes fysiske form temmelig begrænset og bundet til en kørestol. Hun har dog stadig meget stærke psykiske evner og kræver stadig en kærlig familie. Således bruger Eveline Mia til at sende en besked til Ethan for at lokke ham til plantagen som et sidste forsøg på at skabe den familie, hun altid ønsket.

Før Ethan ankom, i løbet af de tre år brugte Eveline Baker familien at rekruttere og vokse sin familie, men de fleste af de mennesker døde i processen. Det lykkedes hende at erhverve 13 mennesker, der med succes bliver assimileret som monstre, mens andre ikke genetisk tilpasse og endte med at blive kannibal mad.

Ethan lærer af disse rædsler efter at have armen syet tilbage egne af Marguerite, og tvunget til at tage del i en modbydelig fest af mennesker og dyr organer.

Ethan formår at undslippe ved at vælte og bryde sin stol, fortsætter han derefter at kæmpe Jack Baker hele palæ, tilsyneladende "dræbe" ham ved at skære hans krop i halve med en motorsav og blæser hans overkroppen i stykker.

Resident Evil 7

Ethan styrer derefter at dræbe Marguerite ved hjælp af Zoe, hendes datter. Zoe lover at hjælpe Ethan flygte og selv tilbyder ham vejledning i at hjælpe Mia så godt. Zoe formået at undgå at mutere ligesom Jack og Marguerite siden hendes eksponering for virus var minimal, men frygter hun vil med tiden miste hendes sind ligesom Lucas.

Zoe dirigerer Ethan omkring plantagen at inddrive visse poster for at skabe en kur for D-serien virus, hvilket er, hvad Baker familien var smittet med. Efter at få en kort fanget af Lucas og derefter befriet af Ethan - efter Lucas kræfter Ethan til at tage del i en serie af SAW-lignende puslespil - Zoe concocts en modgift, men kun gør nok for to folk.

Før serummet kan administreres Jack Baker angriber en sidste gang som en kæmpe muteret monster. Ethan er i stand til at besejre ham hjælp af en af ​​serum sammenblandede. Desværre er Ethan tvunget til at vælge enten hjælp Zoe eller Mia. Hvis Ethan vælger at hjælpe Mia, så Zoe bliver tilbage og Mia og Ethan overlade til gå få hjælp. Hvis Ethan vælger at hjælpe Zoe, så Mia er efterladt og Ethan og Zoe gå for at få hjælp.

Resident Evil 7 - Bad Ending

Den dårlige ende

Hvis du hjælper Zoe, hjælper du faktisk ikke hende overhovedet. I det væsentlige dræbes Zoe lige efter, at de forlader plantagen. Dette sker efter, at Ethan og Zoe sker på den styrtede forskningsbåd. Eveline inficerer Zoe igen og bryder hende i stykker efter størkning af hendes krop. Ethan bliver fanget, og Mia vender tilbage til det nedskudte skib for at finde Eveline og redde Ethan.

Mia formår at redde Ethan, men ender med at dø, efter at Eveline overtager hende igen og tvinger hende til at prøve at dræbe Ethan. Ethan impales Mia, og hun ender med at vende sig til sten og smuldre i stykker. I løbet af Ethans tid inde i Evelines kokon har han en fysisk impuls fra Jack Baker, der roligt forklarer, at hans familie var normal, men efter at have været fordrejet og kontrolleret af Eveline, blev de til disse monstre. Jack beder Ethan om at hjælpe med at befri sin familie for Evelines psykiske kontrol og dræbe hende en gang for alle.

Ethan formår at finde en modgift mod E-Virus og slå Eveline en sidste gang, efter at han finder hende i den gamle palæ, siddende i kørestolen op på loftet. Ethan modtager lidt hjælp fra Redfield, der slipper Albert Weskers pistol ned for at hjælpe ham under det sidste slag.

Redfield rappels ned og hjælper Ethan til sikkerhed, flyvende ham hjem i en Umbrella Corporation helikopter.

Resident Evil 7 - Endings

Den gode ende

Hvis du har Ethan, vælg Mia til at administrere modgiften, får du den gode ende. Mia og Ethan efterlader Zoe bagefter og går mod det gamle laboratorieskib på vej ud af Bager-plantagen. I stedet for at dø, kastes Mia imidlertid ud af båden, og Ethan bliver fanget. Mia fortsætter med at spore og redde Ethan. Da hun har modgiften i sin strøm, muterer hun ikke og kæmper for at modstå den psykiske indflydelse fra Eveline.

Ethan formår at forlade skibet, finde og dræbe Eveline og når Redfield dukker op, er Ethan genforenet med Mia på helikopteren. Spillet slutter med Ethan forklarer, at når en dør lukkes anden åbnes, og at han har en ny chance med sin kone.

Andre nyheder