Hvordan var artiklen?

1432504cookie-tjekRobinson The Journey Komplet gameplay -gennemgang
Nyheder
2016/11

Robinson The Journey Komplet gameplay -gennemgang

Cryteks nye VR-eventyrspil til PlayStation VR hedder Robinson Rejsen er endnu et af de spil, der slører grænsen mellem fortællende historiefortælling og førstepersons-opgaveløsning. Spillere, der leder efter en vejledning eller hjælp til at komme igennem titlen, kan find en lige her.

Spillet begynder med at forklare, at Robin har rømt fra en katastrofal katastrofe på en rumstation over en fremmed planet. Robin lander og forsøger at overleve ved hjælp af HIGS, den flyvende robot. Robin ledsages af en nyklækket T-Rex baby.

YouTuber Shirrako tilbyder en kort playliste af puslespil eventyr spillet for at tilbyde dig en guidet, video tour gennem Robinson Rejsen. Du kan tjekke det ud nedenfor.

Den allerførste opgave er at fjerne snavs fra den lille vandmølle. Brug blot udløserne til at få fat i genstande, der blokerer møllerne og smide dem væk.

Det næste puslespil er baseret på at distribuere energi gennem de rigtige afsætningsmuligheder. Du skal aktivere de to første linjer for at tænde dem og derefter sende en opladning gennem den røde knude og derefter til hovedtræet for at genoprette strømmen. Dette puslespil findes på 10-minutters mærket i videoen ovenfor.

Den næste opgave er at reparere dinosaur fugleskræmsel. Der er nogle cylindriske beholdere på jorden. Du skal blot hente dem op med enheden og placere dem på arme og arme Du må muligvis rotere objekterne for at få dem til at passe ordentligt. Hatten er placeret oven på enheden nær klippen.

Kør mod den blå energikuppel, og du finder Laika bag en beholder. Fjern beholderen, og Laika kommer ud. Du kan lege og gemme dig med Laika, som vil opdage en ødelagt HIGS -enhed. Du bliver nødt til at scanne HIGS -enheden ved hjælp af R2 -udløseren for at mærke alle de grønne noder på enheden.

Du bliver nødt til at finde yderligere tre HIGS -enheder. Brug Laika til at skræmme nogle af de andre dinosaurer ved sikkerhedsporten ved at bruge D-Pad til at dirigere Laika til et sted-ved hjælp af op-puden-og lad derefter Laika skræmme de andre dinosaurer ved hjælp af venstre D-Pad.

Du kan vove uden for den sikre zone ved at gå gennem stien, der fører mod gården. Følg stien gennem bjergpas mod gården.

Robinson; Rejsen

Gå op ad stigen og klatre op ad hakene på klippefladen ved hjælp af 'X'.

Du bliver nødt til at reparere den provisoriske vindmølle ved at placere panelerne tilbage på aksen. Du skal finde fire paneler og placere dem tilbage på den lille turbine. De er spredt rundt i området nær turbinen.

Gå tilbage ned, og en af ​​terrasaurerne vil tage et besætnings HIGS-enhed tilbage op til deres reder, så du bliver nødt til at flytte et panel ud af vejen og klatre op på den hærdede mos for at komme op til reden.

Bryd ud terrassaarens reden ved at trække stykkerne ud fra redenen, hvilket vil medføre, at terrassauret dropper HIGS-enheden ned i en rede under. Placer fugleskræmsel ved redenen for at skræmme terrassaerne fra deres rede.

Du kan scanne efter nogle objekter og gå gennem hulen for at gå videre til det næste område. Der er et skilt, der har en pil med et kranium på lige uden for hulen, der fører mod to andre ruter, herunder tjæregraven til venstre og jungelområdet til højre.

Følg Laika gennem hulen mod det område, hvor langhalsen er. Du bliver nødt til at bevæge dig op på platformene for at komme over tjærebrøndene.

Du kan flytte nogle af vragresterne af vejen for at oprette en sti med en trælog. Brug rumrester spredt rundt om tjæregraven til at skabe broer hen over gruben. Du kan scanne nogle af dinosaurerne inden for pitområdet og fortsætte med at komme over gruben ved at samle affald og oprette midlertidige broer.

Når du kommer til den del, hvor du er mellem langhalsene, skal Laika brøle ved langhalsen, så han bevæger sig lige nok til, at du kan komme forbi langhalsen. Få Laika til at brøle lidt mere ved langhalsene for at få den lange hals til at bevæge sig, så du kan få HIGS til at løse gåden.

Hjælp Laika med at komme over gruben og derefter klatre op ad klippefladen. Gå til det område, hvor forsyningerne er spredt rundt på klippen. HIGS vil foreslå, at du fodrer den lange hals og tilbyder nogle af de orange forsyninger til dinosauren. Når du har løst puslespillet, skal du give den orange frugt dåse til den lange hals.

Fortsæt med at scanne HIGS-enheden for at finde ud af, hvordan Esmeralda endte med at krascha på Tyson-3, og så have Laika roar i lang hals for at få det til at bevæge sig væk, så du kan skedaddle tilbage over tjæregraven.

lmr20Qv

Når du kommer tilbage over gruben, støder du på en baby lang hals, der er fanget i tjæren. Brug affaldet til at placere det foran sine fødder for at hjælpe det med at klatre op af tjæren. Gå tilbage gennem junglen og tag stien, der siger "jungle" på skiltet. Gå gennem området og på tværs af broen, hvor rovfuglene skal finde den manglende HIGS -enhed.

En anden lang hals vil blokere vejen, men du kan få den til at bevæge sig ved at smide en genstand ved træet med de orange reder i træerne. Dette vil medføre, at den stopper med at blokere din sti, så du kan flytte til det næste segment.

Fortsæt med at klatre over kløften ved hjælp af vinstokke. Du bliver nødt til at shimmy over junglen og platforme dig mod HIGS-enheden, som er pakket ind i en af ​​planterne. Scan planten, og den frigiver HIGS-videnskabsenheden. Når du har scannet enheden og fået dataene, kan du derefter gå tilbage gennem junglen mod flugtpuden.

Når du kommer tilbage til hjemmebasen, vil sikkerhedshegnet på den modsatte side blive ødelagt. Du bliver nødt til at bevæge dig gennem jungleområdet, og du ender ved et kabelkryds. Skub over, indtil du kommer til midtvejspunktet. Du bliver nødt til at monkey-bar gennem sammenfiltringen ved at tage fat på barerne imellem. Skub ned, og begynd derefter at klatre op ad klippen.

De muslinglignende væsner åbnes og lukkes med et tidsinterval, så du bliver nødt til at tage dine tidspunkter, når de åbner. Du bliver nødt til at bevæge dig meget hurtigt, ellers åbner muslingeskabningerne dig, og du falder i vaskehullet.

Fortsæt med at gøre dig vej gennem junglen og mød op med Laika forbi langhalsede knogler. Træk noget snavs fra træerne og klat op for at afdække en kommunikator. Scan det for at få dataene.

Du finder også Emergency Team HIGS inde i skeletets mund. Scan HIGS-enheden, og du vil opdage, at der fandt et mytteri sted på Esmeralda, hvilket førte til rumstationens styrt.

Efter scanningen af ​​HIGS-enheden vil Laika løbe ud i hulen. Følg hende ind i hulen og lige udenfor hvor rovfuglene er. Stealth forbi raptoren ved at kaste genstande for at distrahere den, og derefter hovedet ned ad spalten og gå ned i vraget.

Når du er kommet ned af klatringen, skal du lirke vraget fri ved Esmeraldas hovedkapsel og bruge kablerne til at klatre hen til den og derefter klatre ned af kapslen og glide ned indeni. Laika fører dig til kraftværket for at reparere de beskadigede HIGS -data. Vend den røde kontakt, placer batteriet i åbningen, og læn dig derefter tæt på for at få systemet til at scanne dit ansigt.

Når du har placeret batterierne i rørene, skal du klatre rundt i anlægget gennem lugen for at komme til den endelige terminal. Batteriet placeres i snavs.

Du skal derefter tage kontrol over HIGS og forbinde strømnoderne for at aktivere holografbåndet. Klatre tilbage omkring ydersiden af ​​lugen og gå rundt i anlægget og gå ind i rummet med den knap, der giver dig mulighed for at dekryptere dataene. Du får derefter et kig på den holografiske præsentation.

I den sidste sekvens med T-Rex skal du blot følge HIGS 'instruktioner og gå til enheden og deaktivere tyngdekraften på projektoren for at få den til at falde ned på T-Rex.

Andre nyheder