Hvordan var artiklen?

1431694cookie-tjekCall of Duty: Uendelige Warfare Zombies I Spaceland Walkthrough
Nyheder
2016/11

Call of Duty: Uendelige Warfare Zombies I Spaceland Walkthrough

Activision og Infinity Ward forsøgte at gøre noget anderledes med zombier mode i Call of Duty: Infinite krigsførelse til PC, PS4 og Xbox One. De besluttede at gå retro med et tema fra 1980'erne til førstepersons-zombierne i Spaceland-tilstand, og hvis du har brug for hjælp til at aktivere Pack-a-Punch, finde påskeæggene og låse nogle af hemmelighederne op, er der en går igennem til den nye zombie -tilstand.

Spillet er faktisk fiktion indenfor fiktion. Der ser ud til at være en mulig løbende historie forbundet med den fiktive filmregissør Willard Wyler, der transporterer fire teenagere tilbage i 1980'erne til Zombies In Spaceland-eventyret. Du kan tjekke indledningen nedenfor, takket være MrDalekJD.

Nu hvor du har den grundlæggende intro ud af vejen, vil mange mennesker vide, hvordan man får fat i Pack-a-Punch-maskinen, så de kan opgradere deres våben til at pakke en meget større slag.

Der er en grundlæggende vejledning i, hvordan man tænder Pack-a-Punch-maskinen. Der er en todelt proces i åbningen af ​​maskinen, som først inkluderer at tænde for strømmen i den zombiefyldte forlystelsespark, og for det andet involverer det at gå gennem fire portaler.

Så først skal du tænde de fire strømafbrydere. Du skal først tænde for generatoren bag på kortet, hvorfra du gyder. Dybest set gå helt tilbage i en gang, hvor der er kontrol ved højre side af døråbningen og en kraftgeneratorhåndtag i midten af ​​gangen. Du kan se, hvor du skal vende det med videoen nedenfor fra NoahJ456.

Den første portal aktiveres, og du skal aktivere kontrolpanelet ved siden af ​​portalen for at gå gennem den. Det lyser op over portalen og viser dig fire lys - du bliver nødt til at slå hvert lyseblåt.

Den næste kraftgeneratorhåndtag er forbi Cosmic Cinema, når du går gennem den første portal. Du bliver nødt til at gå til højre for dig og gå gennem bygningen, hvor den anden portal er. Rundt om hjørnet fra portalen på venstre side vil håndtaget til strømgeneratoren være der. Tryk på 'X' (eller Square, hvis du spiller på PlayStation) for at aktivere kontakten.

Aktivér portalen med kontrolpanelet ved portalen.

Gå ned til Polar Peak, og gå op til tværsnittet og gå til venstre. Fortsæt gennem den åbne dør ved siden af ​​underholdningsturen, og der er en anden strømgeneratorafbryder der. Aktivér kontakten, så finder du portalen i nederste etage lige under balkonen, hvor du vendte kontakten til.

Den sidste portal er gennem Kepler-systemet til venstre for hovedportalens gyde. Hovedet inde og kontakten er ret tæt ved sammen med portalen. Gå ind, og når du kommer tilbage til hovedportalen, vil der være en mulighed for at teleportere til projektionsrummet ved at holde Square nede (eller 'X', hvis du spiller på Xbox). Når du først går ind i projektionsrummet, er Pack-a-Punch-maskinen selve projektoren.

Der er en timer inde i projektorrummet, så du har kun en begrænset tid til at pakke et slag i dine kanoner, før det teleporterer dig tilbage til torvet.

Hvis du vil opgradere dine våben til at have specielle elementære effekter, kan du gøre det ved at gå tilbage ind i projektorrummet og holde Square (eller 'X', hvis du er på Xbox) på dronerne, der sidder på bordet længst nede venstre hjørne af rummet. Dronerne flyder op i luften og flyver gennem portalen. Du bliver nødt til derefter at finde dronerne for at aktivere deres elementære effekter til Pack-a-Punch-maskinen.

Du skal gå til en billetstand og købe en Arcane Core til 300 billetter.

Call of Duty: Uendelig Warfare - Zombies In Spaceland

Det er udstyret til forsiden af ​​våbenet, og du bliver nødt til at finde dronen efter eget valg, der er ved en scenefælde og derefter aktivere fælden, når zombier kommer tæt på den. Det bliver nødvendigt at suge op omkring 25 zombier og lægge deres sjæle i dronen.

Når dronen er fuld, begynder den at flyve rundt på scenen. Du bliver nødt til at dræbe zombier, mens du går under dronen og dræber dem med et våben, der allerede er blevet Pack-a-Punched ved hjælp af Arcane Core. Du kan se, hvad du skal gøre med videoundervisningen nedenfor.

Når dronen er fuld af sjæle, vil den falde en elementær opgradering. Du kan afhente stykket, og det vil give dit våben en elementær effekt. Den orange drone vil give dig en brandprøve, mens den blå drone vil give dig en elektrisk fordel. Hver af de fire droner har en anden elementær effekt.

Du kan også få robotten N3il til at hjælpe dig under zombie-eskapaderne. For at få N3il på din side skal du først gennemføre udfordringsmålene, såsom at få et antal multidrab. Du får billetterne fra at gennemføre udfordringerne og bruge den til at aktivere N3il, der flyver ud i rummet og kommer tilbage med Hollywood-stjernen David Hasselhoff, som derefter hjælper dig lidt ved at dræbe zombier i et par runder.

YouTuber MrRoflWaffles forklarer processen i detaljer sammen med fremvisning af en video om, hvordan man aktiverer roboten og låser op for det nye sæt udfordringer.

Der er et andet sæt udfordringer, der inkluderer indsamling af genstande til N3il, efter at Hasselhoff forlader. Den første udfordring er at finde et batteri. Efter at have gjort det, vil Neil flyve tilbage op i luften og derefter komme tilbage med Hasselhoff, som vil hjælpe dig under runden. Når han er færdig, flyver N3il tilbage op i rummet med Hasselhoff og derefter ned igen og tilbyder dig en anden udfordring, denne gang at gendanne sit operativsystem ved at finde en diskette.

Hvis du gennemfører alle tre udfordringer (at få N3ils hoved, hans batteri og en diskette), vil du blive belønnet med en ny mulighed: evnen til at indkalde David Hasselhoff til enhver tid ved at betale $ 5,000.

RdQuMyX

Jo sværere runde, jo længere The Hoff vil holde sig fast, så sørg for at spare op og bruge det, når du har brug for det. Når du også låser op for evnen til at betale for at indkalde The Hoff, vil du også kunne kalde ham til enhver tid, så længe du har $ 5,000.

Hvis du har brug for hjælp igennem hele påskejagt jagt, tager NoahJ456 dig gennem hvert trin, der fører op til den kæmpe bosskamp mod den fremmede UFO.

Den fremmede bosskamp finder sted kun en halv time i videoen nedenfor. Du kan se den taktik, han bruger til at besejre udlændingens chef og hvordan man undgår at blive bremset stomped.

Andre nyheder