Hvordan var artiklen?

1413020cookie-tjekFallout 4 - Sådan får du ubegrænsede kasketter endnu hurtigere
FROD
2015/11
1.4 min læses

Fallout 4 - Sådan får du ubegrænsede kasketter endnu hurtigere

Der er andre metoder til at få XP og hætter i Fallout 4, men der er en anden måde at få dem endnu hurtigere på, især fra Brotherhood of Steel gennem Scribe Haylen. Denne metode virker på pc, Xbox One og PS4 og er fejlfri.

Denne metode er ikke en fejl, men det er en søgen, du kan få ved at blive medlem af Brotherhood of Steel og ved at gå til Cambridge Police Station og tale med Scribe Haylen. Du vil få en quest, der vil få dig til at gendanne tabte artefakter, som vil blive placeret på en liste over tilfældige steder.

Hvis det gøres korrekt, tager det kun fem til ti minutter afhængigt af hvor det er, og hvor hurtigt du bevæger dig gennem søgen. Du vil være i stand til at gentage missionen igen og igen, hvilket bekræftes af Outside The Box. Ifølge hans gennemspilning er han i stand til at gøre det mere end ti gange.

Missionen eller den gentagelige quest beder spillerne om at gendanne en tilfældig artefakt på et tilfældigt sted, hvilket vil give dig 100 caps og 240 XP. Selvom 100 caps ikke er så slemt, kan du få mere ved at lave leverandørfejlen. Og med hensyn til XP, er dette langt bedre end 12 eller 20 XP fra låsevalgsfejlen. Så hvis du vil hurtigt op i niveau på Xbox One- og PS4-versionerne af spillet, vil denne metode hjælpe dig en hel del.

For dem, der ønsker mere information om denne søgen, og hvor du skal gå for at indlede det, kan du tjekke ud Uden for boksens video tutorial nedenfor.

Bemærk: han kalder det en fejl i videoen, men det er faktisk bare en del af Fallout 4 og søgen.

På pc er der adskillige kommandosnydekoder og metoder til at gå op i niveau og hurtigt blive rig. Men hvad angår konsolspillere, er denne metode noget, der er værd at tjekke ud. Ikke alene kan du udføre denne opgave på mindre end fem til ti minutter, men du får også 100 caps og 240 XP, hver gang du fuldfører det.

Andre FREMTAG